nlc.hu
TV-sztárok

2022-es műsorok legviccesebb jelenetei

2022-es műsorok legviccesebb jelenetei

Néha mi is csak fogjuk a fejünket.

2022-ben is bővelkedtek a tévécsatornák a jobbnál-jobb műsorokban, amik nem csak feszültséggel teliek voltak, hanem nagyon sokszor csaltak mosolyt az arcunkra.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Celeb vagyok, ments ki innen!

Habár az, hogy kinek mi a vicces, relatív, összeszedtük a szerintünk legviccesebb jeleneteket.

A Házasodna a gazdában Zsolt gazda hozta a formáját általában. Az azóta már a ValóVilágban szereplő Bibit többször is megviccelte. Az egyik randin például teljes komolysággal elmesélte a lánynak, hogy mit élt át akkor, amikor elment a Bermuda-háromszöghöz, ahol lemerült, de túl élte. A lány elájult a sztoritól.

Az Ázsia Expressz rengeteg ember kedvence volt az évben, ugyanis mindennap mást tartogatott a nézőknek. Gáspár Győző például egyszer sem hazudtolta meg magát. Komoly vitába került Gelencsér Timivel, ami egy idő után már egyáltalán nem volt vicces. Az viszont annál inkább, amikor feleségének, Beának úgy próbált bókolni, hogy közölte vele: az arca tepsis lett.

 

Szintén az Ázsia Expresszben történt, hogy a VALMAR-os fiúk, Valkusz Milán és Marics Peti az egyik feladatot nem tudták teljesíteni, mivel két pohár bort kellett volna elvinniük a-ból b-be. A srácok viszont menetközben meggyőzték magukat, hogy miért húzzák le inkább az alkoholt.

Valkusz Milán és Marics Peti

Valkusz Milán és Marics Peti

A Hal a tortán egyik adásában Győrfi Pál vendégelte meg Kiszel Tündét, Zalatnay Saroltát, Szuperák Barbarát és G.w.M.-met. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nemcsak finom vacsorával, hanem egy kis feladattal is kedveskedett vendégeinek. Pál egy bábun mutatta meg az újjáélesztés helyes technikáját, majd sorra kérte a többieket próbálják ki, hogyan menthetnek életet. Először a rapper végezte el a gyakorlatot, aminek nagyon örült, mert elmondása szerint korábban ő ezt sosem tanulta. Őt követte Kiszel Tünde, aki a mélyen kivágott, feszes ruhája ellenére lelkesen nyomogatta a bábut, ezzel kicsit zavarba hozva társait. G.w.M. nevetve mondta később, attól tartott, hogy a ruha szétrobban a naptárdíva testén.

A Celeb vagyok, ments ki innen! már az első epizódban megmosolyogtatta a nézőket, amikor a ValóVilágból ismert Merci azon kezdett aggodalmaskodni, mi lesz a műszempillájával, és kevésbé zavarta a dzsungel körülményei, például a nyilvános vécé. Merci műszempillái utána állandó témája volt a műsornak, egészen addig, míg egy feladat következtében meg nem szabadult tőlük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top