nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Győző Gelencsér Timiéken gúnyolódott

Ázsia Expressz: Gáspár Győző Gelencsér Timiéken gúnyolódott, de Király Viktor leállította

A nevekkel ezúttal is meggyűlt a baja Győzőnek.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában szimpátiaszavazást tartottak a versenyzők, melyben Gelencsér Timi és Balogh Szimóna az utolsó előtti helyen végeztek. Az eredmény meglepte a lányokat és természetesen, a múltkori balhé után Gáspár Győző sem tudta magában tartani a véleményét. 

Gáspár Bea és Győző

Gáspár Bea és Győző

„Ezt nem értem! Ez most nekem is meglepő és mulatságos, mert titeket szeretnek. Így a Timi, így a Szimonetta – kezdte a gúnyolódást Győző, majd komolyabb hangon folytatta. – Lányok, van egy jó hírem! Ne dőljetek be senkinek! Bedőltetek mindenkinek. Mi tudtuk azt, hogy mi van. Bedőltetek, látod, becsaptak titeket.”

Király Viktor viszont ezt már nem hagyta szó nélkül és a showman szavába vágott. „Győző, én nem akarok ebbe belemászni, de ez nem így van. Van egy sorrend, fel kell állítani egy sorrendet. Szimpátiát csak akkor lehet kialakítani valakivel, ha időt töltesz vele. Bármennyire szimpatikusnak tartod távolról, nem tudod azt mondani, hogy szimpatikus, mert nem töltöttél elég időt vele. Nem kell ezt annyira komolyan venni.”

„Várjatok csak. Ezen a héten sírtok” – jelentette ki Győző. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top