nlc.hu
TV-sztárok

Ázsia Expressz: a kiesés ellenére maradhattak Gáspár Győzőék

Váratlan fordulat az Ázsia Expresszben: mégis maradhatott a kieső páros

Óriási csavarral ért véget az Ázsia Expressz pénteki adása, ugyanis nem a kieső páros, Gáspár Győző és Bea búcsúzott a versenytől.
Gáspár Győző és Bea az Ázsia Expresszben

Az Ázsia Expressz pénteki adásában a versenyzőknek az Utolsó vacsora című világhírű festményt kellett élőben reprodukálniuk a hajszában. A végső befutó után Gáspár Győző és Bea ért célba, és ezzel úgy tűnt, számukra véget ér a verseny.

Ekkor azonban váratlanul megszólalt Marics Peti, aki zenésztársával, Valkusz Milánnal úgy döntött, hogy átadják a helyüket Győzőéknek: 

Szerintem a Győzőéknek a sztorija nincsen szépen lezárva, és szerintem meg tudnák oldani, hogy ezzel a brigáddal egy sokkal szebb véget írjanak ehhez a történethez. Ha ők benne vannak, akkor mi szívesen átadjuk a helyünket

– mondta Marics Peti.

Gáspár Győzőék éltek a lehetőséggel, így a kiesés ellenére mégis folytathatják a versenyt, és biztosították a többieket arról, hogy a korábbi konfliktusok ellenére rendezik a viszonyukat a versenytársakkal.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top