nlc.hu
TV-sztárok

Gelencsér Timi és Győzike újabb balhéja az Ázsia Expresszben

Gelencsér Timi és Győzike ismét összebalhézott az Ázsia Expresszben

Az exszépségkirálynő teljesen kiakadt a showman viselkedésén.

A Gelencsér Timi és Gáspár Győző közötti konfliktusra még egy lapáttal rátesznek az Ázsia Expressz keddi történései. Mint a Blikk írja, egy párcserés feladat nyomán a két versenyzőnek egy napig együtt kellett volna működnie, ám ez óriási balhéba torkollott kettejük között.

Gelencsér Timi és Győzike

Nagyon elmérgesedett Gelencsér Timi és Győzike viszonya a kalandreality-ben – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Győzike feladata az volt, hogy élősködőként hátráltassa újdonsült partnerét, ám a szereplők viszonya annyira elmérgesedett, hogy Timi azóta a háta közepére se kívánja a showman-t. „Az volt a feladata, hogy fizikailag hátráltasson, de az nem egyenlő azzal, hogy mentálisan megpróbálja tönkretenni a másikat” – panaszolta a bulvárlapnak az exszépségkirálynő, aki állítja: az akadályoztatás mellett Győzike sértegette és idegesítette is őt, sőt a kimerítő nap után még a talált szállást is fel kellett adniuk. A showman ugyanis közölte: roma családapaként nem hajlandó egy szobában aludni vele.

„Ha eszembe jut, a mai napig forr a vérem, de közben sírni tudnék. (…) A való életben egy ilyen embert messzire elkerülök” – árulta el Gelencsér Timi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top