nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Győzőék a legrosszabb szállásukról

Ázsia Expressz: „Életem legborzasztóbb éjszakája volt” – gyilkosság helyszínén pihentek meg Gáspár Győzőék

Az, hogy a szálláson nem cserélnek ágyneműt a legkisebb probléma volt.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában Gáspár Győzőéknek, Nemazalánynak és kedvesének sikerült az egyik legborzasztóbb motelt kifogniuk. A játék része ugyanis, hogy a versenyzőknek pénz nélkül kell bekéreckedniük idegenekhez az éjszakára. Ezúttal a szállásuk messze állt a felemelőtől. 

Gáspár Győző

Gáspár Győző (Ázsia Expressz)

Ugyan az adásban csak az volt látható, hogy mindenféle állatok voltak a szobákban és az ágyak le voltak vizelve, a Borsnak elárulta a showman, ennél sokkal rosszabb volt. 

Az csak egy kis részlet, amit a kamera látott. Mi Beával, Mo és Fanni, négyen aludtunk abban a hotelben két egymás melletti szobában… Ha hotelnek lehet nevezni…. Az ágyunk úszott a húgyban, még friss volt, fel sem száradt. Mo-ék szobájának a falán vérfoltok voltak! Megkérdeztük a helyi embert, hogy mi az a folt, mire azt mondta, hogy ne törődjünk vele, itt volt egy gyilkosság, itt halt meg ebben a szobában egy ember, de már elvitték, nincs semmi baj. A földbe gyökerezett a lábunk – mondta Győző, majd így folytatta. – Nem volt hova mennünk, hajnali két órakor már hol keressünk másik szállást? Én egész éjszaka nem aludtam! Féltettem Beát és Fanniékat is, és esküszöm éreztem a szellemet a szobában! Rettegtem, életem legborzasztóbb éjszakája volt.

A showman hozzátette, rettenetes élményben volt részük és reggel azt is megtudták, hogy a hotelben, a szokás szerint, csak két havonta cserélnek ágyneműt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top