nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea a jó házasságról

Gáspár Bea szerint a jó házasság titka a sok jó szex

Győzőnek nem tetszett felesége kijelentése.

Mint kiderült, Gáspár Bea és Gáspár Győző is szerepel a TV2 ma induló Párharc című műsorában. A showman és felesége 30 éve élnek boldog házasságban, azonban sosem titkolták, bőven voltak hullámvölgyeik nekik is

Gáspár Bea és Gáspár Győző

Fotó: TV2

Korábban az nlc-nek Bea azt mondta, szerinte nincs egy különleges titok, ami az ő kapcsolatukat ilyen hosszú távon megtartja. „Rengeteget tolerálok, ő is tolerál, de kevesebbet, én viszont rengeteget, talán ez. Az égő, lángoló szerelem létezik, de csak az elején, utána jönnek az első akadályok, ahol sokszor felborulnak a kapcsolatok, majd kialakul a szeretet. A szeretet az egy erős kapocs. Hazudnék, ha azt mondanám, ugyanúgy szeretem, és a mai napig virágcsokrokat kapok. Hát nem. Nem kapok virágcsokrokat, megerősítést sem, viszont annál több olyat, hogy most szarul nézek ki, látszik rajtam a kor. Megerősít abban, hogy már megöregedtem. Ezzel nincs gond, addig, meddig én is viccesen fogom fel, nem kell ezt túllihegni” – magyarázta akkor. 

A műsorba mind a ketten lelkesen vágtak bele. Győző előzetesen elmondta, mi az, amit nehezen viselt el játékostársaiban.

„Én eddig azt hittem, hogy Bea egy igazi J.Lo és meglepetésként ért a felismerés, hogy valójában nem tud énekelni. Emellett pedig teljesen új helyzet volt számunkra az, hogy másokkal kellett együtt lakni, ami olyan szempontból volt nehéz, hogy én nagyon pedáns vagyok. Otthon is rendszeresen takarítok, mosogatok, pakolok, de sajnos a rend iránti szeretetemben nem mindenki osztozott a szereplők közül, egyesek kifejezetten trehányak voltak – fogalmazott a showman, majd kedvese arra is kitért, szerinte mi a hosszú házasság titka. – A titok nagyon egyszerű, szinte minden a sok jó szexen múlik.”

A TV2 sztárja viszont leintette Beát, miszerint a cigányoknál nem illik erről beszélni. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top