nlc.hu
Sztárok

Gáspár Beáék nem tudják motiválni egymást

Gáspár Bea 30 év házasság után kimondta: „Ketten egymást már nem tudjuk motiválni”

Másokkal viszont megy a közös munka.

Gáspár Bea és Gáspár Győző jó formán az egész életüket a nyilvánosság előtt élik. Ők voltak hazánkban az elsők, akik kamerákat engedtek az otthonukba és a Győzike show-ban végig nézhettük, ahogyan a gyermekeiket, Evelint és Virágot nevelik, valamit minden hétköznapi vidám és vitás pillanatukat is.

Gáspár Győző és Gáspár Bea

Fotó: Trenka Attila

Győzőék 30 éve házasok, legalább tízszer mondták ki egymásnak a boldogító igent, és kevés olyan műsor van, amiben még nem szerepeltek volna. Tavaly az Ázsia Expresszben vitték a showt, idén pedig a Párharcban. Utóbbiból éppen nem rég estek ki, de ahogy az lenni szokott, úgy érzik, már a kalandért megérte részt venniük benne. 

Én úgy fogtam fel az egészet, hogy nyaralunk – mondta Győzika a Mokkában, akit felesége is kiegészítette. Bea úgy véli, most jöttek rá arra, hogy mennyire tudnak csapatjátékosok lenni. – Számunkra most derült ki, hogy jó csapatjátékosok vagyunk. Csapatban jobban tudunk teljesíteni, mert ketten egymást már nem tudjuk motiválni, de az hogy van még egy harmadik, ötödik ember, akinek az élete tőlünk függ, akkor azért küzdünk… Azt gondolom, hogy tényleg megismertük egymást a csapattársakkal, és elviselhetőek voltunk. Szerettek rajtunk nevetni, velünk, együtt nevetni rajtunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top