Sztárok

Dancsó Péter: „Kellett már egy kis vérfrissítés a tévébe”

Dancsó Péter komolyan veszi a műsort, de azért trollkodik majd néha.

Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy a Youtube sztárja, Dancsó Péter is csatlakozik az Álarcos énekes nyomozóihoz. A vlogger korábban nem szerepelt képernyőn, hiszen kijelentette, hogy őt nem vonzza ez a közeg. Valószínűleg mindenki kíváncsi, vajon mely tényezők miatt változtatott a véleményén.

,,A pénz és a még több feliratkozó vezérelt – feleli nevetve – illetve az, hogy ez egy jó műsor lesz. Itt nem tehetségeket kutatunk show-műsornak eladva, hanem tényleg szórakozunk és szórakoztatunk. Remélem, a nézők is hasonlóan jól fogják érezni magukat a tévék előtt.”

Fotó: Vadnai Szabolcs

Dancsó Péter inkább a YouTube-on van otthon. ,,Kellett már egy kis vérfrissítés. Ha öt tévés arc találgatja a többi tévés arc kilétét, az szerintem elég bennfentesnek hat. Én viszont abszolút kívülálló vagyok ilyen szempontból, és teljesen máshogy állok az egészhez. Más embereket ismerek, más körökben mozgok, és a csatornák helyett leginkább a Youtube-ot követem.”  

A youtubernek leginkább a vicces oldalát ismerjük, de most úgy tűnik, beújít. ,,Valamikor komolyan veszem az értékelést, valamikor trollkodok, szerintem egész jó arányban eltalálom majd a szereplőket. Nagyon jók a maszkok, abszolút felismerhetetlen mindenki, aki viseli, bevisznek minket az esőerdőbe rendesen – részletezte Dancsó Péter, aki szerint a feliratkozói is értékelik majd a műsort és az ő szerepét benne. – Azt gondolom, tetszeni fog nekik, és pozitívan fogadják majd, hiszen ez egy jó műsor.”

Fotó: Vadnai Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top