Sztárok

Kimaradt Gáspár Laci beszólása az Álarcos énekesből, most megnézheted

Az előző Álarcos énekesből kimaradt egy jelenet, amit most pótolhatsz. Így kiderül, mit szólt be Gáspár Laci Dancsó Péternek.

Az Álarcos énekes kezdetén kiderült, hogy a nyomozók közül Dancsó Péter egy picit kilóg. Adásról adásra egyre jobban belesimult a csapatba, és kezdte felvenni a ritmust, ezt ő maga is elmondta. 

„Kívülálló vagyok ebben a közegben, és most még inkább így érzem, mert csupa olyan új emberrel dolgozom együtt, akiknek már gyereke van. A viccet félretéve, minden korábbi stábom igazolhatja, könnyű együtt dolgozni velem, és miután tapasztalták a többiek, a műsorhoz és hozzájuk sem rossz szándékkal viszonyulok, az ő hozzáállásuk is megváltozott irányomban” – mondta Dancsó korábban, és a Fókuszban elmondta, már egyfajta családként tekint a forgatáson kialakult kis közösségre, akikkel szeretik ugratni egymást. Bár leginkább, a többiek cukkolják őt és ez így volt az Álarcos énekes előző adásában is, amikor a nyomozók kilesték Peti tippjeit. Ez a jelenet adásba is került, ám volt egy rész, amit kivágtak. Most mégis láthatjuk. 

(Fotó: RTL Sajtóklub)

Fotó: RTL Sajtóklub

„A YouTuber az most mi, az egy szakma?” – kérdezte Gáspár Laci, és Dancsó Péter önérzetesen rávágta, hogy persze, ő tartalmat gyárt. A beszélgetés végén még hozzátette: 

„Én jóindulattal állok hozzátok, ti pedig rosszindulattal hozzám, látod.”

Gáspár Laci beszólása amúgy őszinte érdeklődés volt és elmondta, hogy bánja, ha megbántotta Petit: 

Az Álarcos énekes felvételein zajlik az élet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top