TV-sztárok

Solti Ádám visszaszólt Sebestyén Balázsnak az Álarcos énekesben tett megjegyzése miatt

Sebestyén Balázs az Álarcos énekes múlt vasárnapi adásában elég keményen odaszúrt Solti Ádámnak. Az énekes most reagált a műsorvezető megjegyzésére.

Múlt hétvégén is jó volt a hangulat az Álarcos énekesben, de nem volt hiány a viccesnek szánt beszólásokból sem. Az egyik szurkálódó megjegyzés Sebestyén Balázs száját hagyta el. A műsorvezető, rádiós az X-Faktorban majd később a Barátok köztben is feltűnő Solti Ádámon élcelődött.

Fotó: Solti Ádám Instagram oldala

Fotó: Solti Ádám Instagram oldala[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]

„Hallottam az első számát, ez nem lesz egy hosszú zenei karrier – mondta nevetve Balázs, majd hozzátette –, nemrégiben átküldte, hogy játsszuk le a rádióban, de még nem is mertem meghallgatni.”

Solti Ádámnak a Blikkben reagált a mindig nyíltan beszélő műsorvezető beszólására. Nem esett jól neki Balázs gúnyolódása, de nem haragszik rá. 

„Remek a humora, bár a jelek szerint a zene és a kultúra világában még vannak hiányosságai. Ha ideje engedi, szívesen látom az egyik fellépésemen vagy valamelyik musical-előadásomon a Madách Színházban” – jegyezte meg az énekes, aki örül annak, hogy felmerült a neve az Álarcos énekesben, és nem zárta ki, hogy az egyik maszk esetleg őt rejti.

Még több érdekes cikk az Álarcos énekesről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top