TV-sztárok

Csobot Adél Jázmin hercegnő volt, Istenes Bence pedig Abu, a majom – az Álarcos énekesben ezúttal is jó volt a hangulat

Az Álarcos énekessel egy hosszúra nyúlt farsangon érezhetjük magunkat, és a szórakoztató nyomozás mellett igényes jelmezeket is láthatunk. és nem csak a versenyzőkön. Csobot Adél például minden héten tartogat valami meglepetést.

Az Álarcos énekes népszerűsége töretlen, a most vasárnapi adás az év második legnézettebb műsora lett, a teljes lakosságot tekintve 1.158.414 nézőt vonzott a képernyők elé. A számok is igazolják, amit érezni lehet: az RTL műsora nemcsak az adás idején köti le a nézőket, hanem egész héten megy a találgatás, kik vannak az álarcok mögött? Még hét maszk van versenyben, és egyre több részlet derül ki az álarcosokról, a nyomozók pedig egyre ügyesebben tippelnek. 

Az Álarcos énekes nyomozói: Gápsár Laci, Csobot Adél, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs (Fotó: Rtl Sajtóklub)

Az Álarcos énekes nyomozói: Gáspár Laci, Csobot Adél, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs (Fotó: RTL Sajtóklub)

Az elmúlt négy adáshoz hasonlóan az Álarcos énekesben most is látványos volt Csobot Adél ruhája. Sebestyén Balázs visszavett az Elton John-os megjelenésből, ahogy Gáspár Laci és Dancsó Péter is visszafogottabb szettben ülte végig az adást, és Istenes Bence arany nadrágja volt még az, amiről a nyomozók nem tudták levenni a szemüket. 

Istenes Bence arany nadrágja feltűnő volt (Fotó: RTL Sajtóklub)

Istenes Bence arany nadrágja feltűnő volt (Fotó: RTL Sajtóklub)

Csobot Adél ezúttal az Aladdin című Disney-film Jázmin hercegnőjének öltözött, bár ezt a műsorvezető először nem ismerte fel. Szerencsére kapott segítséget is, majd végül ráosztották Abu szerepét. 

„Az egész műsor egy élvezetes őrület, nem kellett visszafogni magunkat. Adélt pedig kifejezetten élmény volt öltöztetni, mert ő egy nagyon cuki fiatal nő, aki tele van energiával és bármit adtam rá, azzal tudott azonosulni” – mesélte az nlc-nek Flórián Kata. A stylist elárulta, az Álarcos énekes indulása előtt megbeszélték: koncepció lesz, hogy minden adásban kerül valamilyen dísz Adél fejére.

„Az első adás talán erősre sikerült, olvastuk a hozzászólásokat, de igazából senki nem vette a szívére a megjegyzéseket. Mindenféle neveket találtak ki rá, ami azért is volt szórakoztató, mert nekünk nem jutott eszünkbe elkeresztelni ezeket a szetteket. A sárga-fekete csíkos ruha is utólag kapta a méhecskejelmez nevet, és a következő adásban látható összeállítás sem Frida Kahlónak készült, valahogy spontán így álltak össze a részletek.”

Megnézem
Összes kép (7)

A legutóbbi adásban viselt Jázmin hercegnős összeállítás például egy ruhával kezdődött, amit Kata talált, majd beauty csapattal karöltve addig-addig ötleteltek, míg az egész kiadta a Disney-rajzfilmes hangulatot.

Itt megnézheted Csobot Adélt a Jázmin hercegnős ruhát teljes egészében: 

„Laci színesebb lett ebben a műsorban, beleélte magát a nyomozó szerepébe, így jött a Men in Black-megjelenés is, de lesznek még meglepetések. Ugyanígy Dancsó Péter is bevállalósabb volt, nem szabott határt, mit adhatok rá. Balázs még adás előtt azt mondta, hogy szívesen kilépne egy kicsit a komfortzónájából, mert a műsor erre lehetőséget ad, aztán egy picit visszavett, de jól van ez így. Nem állt szándékomban összeöltöztetni sem Adélt és Bencét, sem a nyomozókat egymással vagy a műsorvezetővel, ez már nem a kilencvenes évek, amikor ez volt a meghatározó trend egy műsorban.”

Csobot Adél megjelenése sokszor téma: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top