Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Meglepő ruhák az első magyar JOY Social Media Awardon

Tegnap tartották az első magyar JOY Social Media Awardot, és a díjátadón rengeteg híresség megjelent. A teljesség igénye nélkül összeállítottunk egy válogatást a ruhákból, és megnézheted a díjazottakat is.

 A jelöltek izgatottak voltak, amikor megérkeztek a díjátadóra, a résztvevők többsége viszont az első perctől felszabadultan járt-kelt. Nagy Adri ruhája volt az első, amin megakadt a szemünk. A fehár kis miniruhához nem viselt melltartót és lényegében csipkedísz takarta a keblét.

“Magamnak választottam, nyáron szeretem a fehéret, és ez meg ilyen rafinált darab. Az hogy nincs rajtam melltartó, nem jelenti, hogy meztelen vagyok, de legyen az én titkom, mi van a ruha alatt.”

Mondjuk, nem volt kevésbé látványos Nyári Dia sem, aki a másik végletet képviselte a hosszú fekete ruhával, amire csak a boszorkányos jelzőt aggatta. De a teljesség igénye nélkül még néhány ruha, például Rubint Rékáé, aki igazán bevállalós volt:

Istenes Bence és Csobot Adél a Joy díjátadón lényegében a szolidabban öltözöttek közé tartozott, és kétségtelenül ők voltak azt est egyik nagy kedvencei, mivel most először jelentek meg nyilvános eseményen, amióta a műsorvezető hazajött Ázsiából. Miután megnyerték a #szerelmesvagyok kategóriát, lelkesen köszönték meg a támogatást. “Ez egy olyan jó visszajelzés, hogy szeretik, ahogy szeretjük egymást. Nekünk is vannak rossz napjaink, de mégis itt vagyunk.”

A JOY Social Media Award nyertesei:

d
JOY Social Media Award nyertesei (Nessaj, Kulcsár Edina, Lakatos Márk, Hódi Pamela, Rubint Réka, Istenes Bence, Csobot Adél, Kiss Ádám) a műsorvezetővel, Puskás Petivel

Videónkban azt is megnézheted, hogyan vették át a díjat, és bár sok vicces részletet kiemelhetnénk a beszédekből, annyit elárulhatunk: nekünk Kiss Ádámé tetszett a legjobban.

Wossala Rozinának ezúttal csak egy lopott díj jutott, de ahogy mondja, jövőre már lesz gasztro kategória is. HA jelölik, ÉS megnyeri, akkor Lakatos Márk díjára sem lesz már szüksége. 

 

 

Tetszett a videó? Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!

Címlap

top