Sztárok

„Ha valaki kívülállóként érkezik, várható, hogy bekóstolják” – így érzi magát Dancsó Péter az Álarcos énekesben

Számított nyomozótársai beszólásaira az Álarcos énekesben a YouTube-sztár Dancsó Péter.

A YouTube-sztár Dancsó Péter teljesen új világba csöppent, mióta az Álarcos énekes nyomozójaként látható az RTL Klubon. A videós a Blikknek mesélt arról, hogy élte meg a változást.

Mint mondta, fel volt készülve arra, hogy vegyesek lesznek a reakciók a tévés szereplésével kapcsolatban, de a közösségi médiában eltöltött tíz év alatt már megtanulta, hogy az internetes kommentekkel nem szabad foglalkozni.

Persze rajongói továbbra is kiállnak Dancsó Péter mellett, olyannyira, hogy néhányan megfenyítették a többi detektívet. Még Gáspár Laci is kapott ilyen üzeneteket, pedig Péter vele jön ki a legjobban.

„Korábban is mondtam, kívülálló vagyok ebben a közegben, és most még inkább így érzem, mert csupa olyan új emberrel dolgozom együtt, akiknek már gyereke van. A viccet félretéve, minden korábbi stábom igazolhatja, könnyű együtt dolgozni velem, és miután tapasztalták a többiek, a műsorhoz és hozzájuk sem rossz szándékkal viszonyulok, az ő hozzáállásuk is megváltozott irányomban. Kivéve Sebestyén Balázsé, de ő már nem érti az online világot”

– mondta Dancsó Péter.

A youtuber nem veszi magára a műsorban elhangzó vicces beszólásokat, azt mondja, ez a show része, és számított a sok megjegyzésre. „Ha valaki kívülállóként érkezik, várható, hogy bekóstolják” – mondta.

(Kiemelt kép: Facebook / Videómánia)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top