Sztárok

Kiverte a biztosítékot az Álarcos énekes Fagyija

Kevés olyan műsor van, ami adás után is annyira leköti a nézőket, mint az Álarcos énekes. Nem csoda, hogy ennyire keresik.

Az RTL első 2020-as nagy dobása határozottan az Álarcos énekes. Az emberek kommentekben és chatben találgatják, hogy mégis kiket rejtenek a látványos maszkok. Megnéztük a Google segítségével, hogy mégis mire keresnek az emberek a legtöbbet.

Amire a legtöbben keresnek: Álarcos énekes Fagyi

Az Álarcos énekes egyik versenyzője Fagyi, aki a második, majd a harmadik adásban tűnt fel. Nem akármilyen hangjával kápráztatta el a zsűrit és a nézőket. A kisfilmjében pedig az alábbi segítséget adta magáról:

„Ne kérdezd meg, hogy milyen ízű vagyok. Jéghideg vagyok, de ez csak álca, körülöttem mindig forró a hangulat. Olyan sokoldalú vagyok, mint egy gombóc, van belőlem laktózmentes, csavart, vegán… Soroljon még? Felesleges! Hiszen mindenki imád engem, minden formában. Jól érzem magam a hűtőben, és otthonosan mozgok a színpadon is… Én szeretnék lenni a leghíresebb fagyi az országban, remélem a hangomtól mindenki elolvad.”

Hien, Mihalik Enikő, Tóth Andi, Dallos Bogi, Patai Anna, Kozma Orsi, Horányi Juli, Arany Timi, Cinthya Dictator, ÉNB Bella…

Csak néhány név, amire sokan tippeltek az elmúlt napokban. Ám a napokban mi is megírtuk, hogy egy újabb név merült fel, aki Fagyi bőrébe bújhatott. Sokan úgy vélik, hogy Nyári Dia lett Fagyi. Mindezt pedig egy, különleges fotó, és a Fagyi egyik kisfilmjéből kivágott fotó miatt gondolják így.

Fotó: RTL Klub/Nyári Dia Instagram

Fotó: RTL Klub/Nyári Dia Instagram

Amire a legtöbben keresnek: Álarcos énekes polip

Polip a második adásban tűnt fel, ahol a Lady Karnevált dalolta el a nézőknek és a nyomozóknak. És, hogy mit mondott el magáról a kisfilmben? Nézzük!

„Szeretek a víz alatt élni, de túlságosan fullasztó a környezet, főleg egy levegővétellel. Nem bírom sokáig, de a természetben fellélegezhetek. Egy varázslatos helyen nőttem fel, a hét törpe közvetlen szomszédságában. Bár a farkasok nagyon furán néznek rám, ha virágot vagy gombát szedek. Azt hiszem, hogy ínyenc vagyok…”

Peller Anna, Fodor Zsóka, Csonka András, Péter Shramek, Papadimitriu Athina

Ezekre a hírességekre tippeltek a netezők az Álarcos énekes Instagram-oldalán. A zsűrinek azonban még az is nehézséget okozott, hogy kitalálják, férfit vagy nőt rejt a jelmez. A mozgása alapján a többség idősebb hírességre tippeltek. „Ennyire szürreális dolgot, én a Balázs Show-ban láttam utoljára” – véleményezte a produkciót Sebestyén Balázs. „Tudom, hogy te egy nő vagy!” – mondta Gáspár Laci, amire Dancsó rákontrázott, hogy biztosan férfit rejt a polip maszk.

Polip és Istenes Bence (Fotó: RTL Klub)

Polip és Istenes Bence (Fotó: RTL Klub)

Amire a legtöbben keresnek: Álarcos énekes zsűri

Sebestyén Balázzsal, Csobot Adéllal, Gáspár Lacival és Dancsó Péterrel indította el az Álarcos énekest az RTL klub. Esetükben nem zsűriről, hanem nyomozókról beszélünk, akiknek ki kell találniuk, hogy kiket rejtenek a maszkok és jelmezek. Sokan várták az első adást, nemcsak a titokzatos sztárok, de Sebestyén Balázs és Istenes Bence folyamatos poénjai miatt is. Erről Balázs így nyilatkozott az induláskor.

„Bencét nagyon tehetségesnek tartom. (…) Az biztos, hogy rengeteget fogunk poénkodni.”

Azt pedig az nlc. munkatársának árulta el, hogy amint megnézett egy részt az eredeti formátumból, azonnal igent mondott. „Ehhez a műsorhoz nem lehet komolyan hozzáállni, egy totális őrültség, persze jó értelemben. Bejön egy ember maszkban, és akkor találd ki, ki van alatta… Kicsit olyan, mint a Gyertek át! Otthon ülsz a családdal, próbálod apró jelekből kitalálni, hogy vajon ki lehet a jelmez alatt. Nem mentorok vagyunk, nem is zsűritagok, hanem nyomozók. Amikor megláttam az eredeti műsort, egyből igent mondtam rá. Remélem, a nézők is érteni fogják, hogy ez egy szórakoztató műsor, ami bevonja az embereket. Örülök, hogy nem műsorvezető vagyok, hanem nyomozó, végre egyszer nem én állok a színpadon.”

Dancsó Pétert eddig a YouTube közönsége ismerhette, ám ők sincsenek kevesen, hiszen a videós 1,5 millió feliratkozóval büszkélkedhet, ő az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb magyar vlogger. Arról, hogy a tévébe is elment szerepelni, így mesélt.

Az Álarcos énekes zsűrije: Gáspár Laci, Csobot Adél, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs (Fotó: RTL Klub)

Az Álarcos énekes zsűrije: Gáspár Laci, Csobot Adél, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs (Fotó: RTL Klub)

„A pénz és a még több feliratkozó vezérelt – kezdte nevetve –, illetve az, hogy ez egy jó műsor lesz. Itt nem tehetségeket kutatunk show-műsornak eladva, hanem tényleg szórakozunk, és szórakoztatunk. Remélem, a nézők is hasonlóan jól fogják érezni magukat a tévék előtt. Van, amikor komolyan veszem az értékelést, van, amikor trollkodok, szerintem egész jó arányban eltalálom majd a szereplőket…”

A Jean-Claude Van Damme filmek legnagyobb rajongója, és az X-Faktor mentora, Gáspár Laci nagyon komolyan vette a detektív szerepét a forgatások alatt.

A legfontosabb számomra, hogy nem zsűritag vagyok, nem mentor vagyok, nem is kell értékelnem. Énekelnek, előadás van, aminek nagyon örülök, de nem az a feladatom, mint az X-Faktorban. Az a feladat, hogy kinyomozzuk, kik lehetnek az álarcok mögött, viszont szerencsére most is hagyatkozhatok majd a fülemre, hiszen az nagy segítség lehet, ha a versenyző hangját megismerném”mondta az nlc-nek.

Amire a legtöbben keresnek: Álarcos énekes Nicsak ki vagyok

Igen, erről már mi is többször írtunk. Egy héttel azután, hogy az RTL elindította az Álarcos énekest, a TV2-n elstartolt a Nicsak ki vagyok?. Lássuk az alapvető különbségeket.

Az Álarcos énekes egy dél-koreai formátum, míg a Nicsak ki vagyok? román. Az Álarcos énekes felvételről megy, egy adásban hat szereplőt láthatunk és egytől mindig búcsúzunk. A többiek továbbjutnak.  A Nicsak ki vagyok? élőben jelentkezik, adásonként négy celeb öltözik be maszkba, és több körön keresztül versenyeznek. Azonban adásonként 3 celeb csomagolhat, és mehet haza. Az RTL műsorában négy nyomozó próbálja kitalálni, hogy kit takarnak a jelmezek, a TV2-es verzióban két háromtagú csapat versenyez egymással azért, hogy megfejtsék, ki van a maszk mögött.

Till Attila és Köllő Babett a Nicsak ki vagyok? c. műsorban (Fotó: TV2)

Till Attila és Köllő Babett a Nicsak ki vagyok? című műsorban (Fotó: TV2)

Amire a legtöbben keresnek: Álarcos énekes kiesők

Az Álarcos énekes első adásában a Panda esett ki. Róla derült ki, hogy ő igazából Csepregi Éva! A második adásban az Alientől, vagyis Hargitai Beától búcsúztunk. Az ő legfontosabb mondanivalója, amikor megszabadult a maszktól, az volt, hogy: „Nem gondoljátok, hogy én így nézek ki, tudjátok, hogy én mennyit diétázom!” Gáspár Laci majd kibújt a bőréből örömében, amikor  meglátta Beát. „Úristen, nekem te mekkora kedvencem vagy!”– kiabálta. A harmadik műsorban a sokszor csak Pintér Tenyaként emlegetett Unikornistól búcsúztak a nézők. Ám nem őt rejtette a jelmez, hanem a nemrégiben nagypapává vált Kökény Attilát

Unikornis, azaz Kökény Attila és Istenes Bence az Álarcos énekesben (Fotó: RTL Klub)

Unikornis, azaz Kökény Attila és Istenes Bence az Álarcos énekesben (Fotó: RTL Klub)

„Csak a feleségem tudott arról, hogy részt veszek a show-ban, vele beszéltem meg mindent. Ez így volt a legbiztonságosabb. Még a gyerekek előtt is titokban tartottuk, nehogy véletlenül kiderüljön… Mindig ki kellett találnom valamit, hogy hova megyek, mit csinálok. Amikor elindultak a műsort népszerűsítő promóciók a tévében, akkor kezdődött a »nyomozás« otthon. Megsejtették, hogy lehet valami közöm a show-hoz, és valószínűleg szerepelek benne, de persze nem mondtam semmit, ők pedig nem jöttek rá, hogy melyik maszkot öltöttem magamra. Arra gondoltak, hogy a Krokodil vagyok, mert tudják, imádom azt az állatot” –mondta.

A legutóbbi adásban pedig azt tudhattuk meg, hogy az Oroszlán bizony Opitz Barbi volt, amit egyedül Csobot Adélnak sikerült kitalálnia.

Amire a legtöbben keresnek: Kit rejtenek a maszkok

Fagyiról és polipról már írtunk, ahogyan fentebb részleteztük az eddigi négy kiesőt is. De mi a helyzet a többiekkel?

  • Nyuszi: „Édesen élem az életemet! Nem csak a répát eszem!” – vallotta magáról a Nyuszi, akit eddig kétszer is láthattunk az Álarcos énekes adásában. Abban szinte az összes nyomozó biztos, hogy hölgy versenyzőről van szó. Bár rajtunk nem segít, de a kisfilm szerint 15 éve használja ugyanazt a parfümöt. A netezők többsége szerint Dér Henit rejti a jelmez.  Ám mások Dobó Ágira tippelnek, aki egyszer bizony a parfümhöz való hűségéről beszélt. Bár Gáspár Laci úgy gondolja, hogy Wossala Rozina a Nyuszi. 
  • Szörnyecske: Egy ország kedvence lett Szörnyecske, akiről sokáig azt gondolták a nyomozók, hogy Vadon Jani. Mi azonban fogadnánk arra, hogy amikor lekerül róla a maszk, akkor Arató Andrást, vagyis Hide The Pain Haroldot fogjuk megpillantani.
Az Álarcos énekes Szörnyecskéje kicsit tényleg Hide the pain Harold (Fotó: RTL Klub)

Az Álarcos énekes Szörnyecskéje kicsit tényleg Hide the pain Harold (Fotó: RTL Klub)

  • Páva: Őt is többször láttuk már. „A színpadon úgy éreztem, hogy enyém a világ… Végre nemcsak a baromfiudvarban lehetek a legnépszerűbb… A példaképeink adtak erőt, hogy folytassam a gyakorlást” – néhány idézet Páva kisfilmjéből.  Sokak szerint ÉNB Lalit rejti a jelmez, ám rá nem mernénk fogadni, hiszen az Álarcos énekes kísérő műsorát is vezeti. Mások Lukács Mikit, vagy éppen Pamkutyát gondolják a Páva jelmezbe.
  • Robot: Kolléganőnk napok óta azt mondja, hogy Puskás Peti a Robot.  „Elpusztíthatatlan vagyok. A szüleimnek köszönhetem, hogy csodálatos gyermekkorom volt…Most is figyelnek rám, és büszkék rám” – magyarázta kisfilmjében. A nyomozók nem értenek egyet tippünkkel, szerintük egy sportoló vagy Pintér Tenya lett a Robot.
  • Kutya: Igazi harc folyik a neten arról, hogy Dolhai Attila vagy Fluor Tomi lehet a kutya, aki legutóbb a 90-es évek hangulatát idézte meg a színpadon. Szerinted is csak közülük kerülhet ki a befutó?
  • Krokodil: A Mi kis falunk rajongói biztosra veszik, hogy Szabó Győző öltözött Krokodilnak, ám mások Árpa Attila mély hangját vélik felfedezni az előadások alatt.

Amikor összecsap az RTL és a TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top