nlc.hu
TV-sztárok

Ezért engedte Rubint Réka szerepelni fiát a Farm VIP-ben

Rubint Réka: „Norbika beleállt a szembeszélbe és addig tolta maga előtt, amíg le nem győzte”

Rékának megvolt az oka, amiért engedte Norbit szerepelni a Farm VIP-ben.

Ifj. Schobert Norbi idén először szerepelt tévéműsorban, méghozzá a Farm VIP harmadik évadában. A műsor a végéhez közeledik, de a 17 éves fiú eddig is nagyon szépen teljesített, bármi is legyen a végeredmény. 

Habár Norbikát eddig is ismerte mindenki, hiszen Rubint Réka és Schobert Norbert fia, igazán még nem láthatták a nézők. Korábban elmondta, szülei azzal a tanáccsal engedték a műsorba, hogy adja önmagát. Most a Borsnak a büszke anyuka megmagyarázta, miért hozták meg a döntést, miszerint engedik gyermeküket egy realitybe. 

Rubint Réka: „Norbika beleállt a szembeszélbe és addig tolta maga előtt, amíg le nem győzte"

„Két oka volt annak, hogy Norbika igent mondott a Farm VIP felkérésére. Az egyik, hogy megmutassa, ő, ifjabb Schobert Norbi ki is valójában, a másik pedig, hogy le tudja dobni magáról azt a terhet, amit mi jelentünk számára azzal, hogy ismertek vagyunk. Sem én, sem Norbi nem vagyunk vakok és láttuk, mit is jelent úgy felnőni, hogy rólunk mindenkinek van véleménye és ezt a véleményt meg is fogalmazzák rólunk, válogatás nélkül. Ez nem panasz, hiszen látjuk, hogy ez nem feltétlenül magyar sajátosság. A világ minden országában megvan az a fajta kommentszekció, akik nem gondolnak bele, hogy a sokszor sarkos mondataikkal nemcsak azt bántják, akinek címzik a keresetlen és kéretlen véleményüket, de a szeretteiket is. Norbika, vagy most már legyen inkább Norbi, beleállt ebbe a szembeszélbe és addig tolta maga előtt, amíg le nem győzte – fogalmazott a fitneszlady, majd hozzátette: – Norbi minden előítélettől mentesen indult el a farmra. Egyrészt azért, mert a saját bőrén már megtapasztalta, hogy milyen érzés, ha másoknak averziójuk van vele, vagy éppen a szüleivel, testvéreivel szemben. Ugyanakkor ez egy vért is volt számára. Egyet biztosan tudott, mégpedig azt, hogy senkit nem ítélhet meg abból, amit hallott róla, vagy amit mások, főleg idegenek sugallni akarnak róla, mondjuk az interneten. Számára szó szerint teljesen ismeretlenek voltak a játékostársai, egyszerűen a kalandvágya hajtotta. Egyetlen intelemmel indítottam el a forgatás előtti utolsó napon. »Te leszel ott a legfiatalabb és bárki bármit tesz, ha nem lép át egy határt, tiszteld és ebből ne engedj! Tudd, hogy ahogy neked is, úgy másnak is lehet jobb és rosszabb napja. Lesznek ott édesanyák, édesapák, akiknek majd hiányoznak a gyermekeik és lesznek bent olyan emberek, akik a szerelmüket hagyják kint a való világban. Mindegyiküknél eljön majd a pont, amikor valaki nagyon hiányozni kezd nekik és ezt a hiányérzetet mindenki másképpen dolgozza fel.«”

Réka azt is elmondta, ahogy nézi a fiát a műsorban, úgy érzi, hátradőlhet, mert a gyermeke már felnőtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top