nlc.hu
TV-sztárok

Ifj. Schobert Norbi sokat köszönhet a Farm VIP-nek

Farm VIP: „Nagyon kemény dolgokat éltem meg” – Ifj. Schobert Norbi úgy érzi, felnőtté vált

Hosszasan sorolta, miket tanult a műsorban.

A Farm VIP tegnapi adásában kiderült, hogy Smaltig Dalma és ifj. Schobert Norbi kerültek a döntőbe. Az epizód végén mindketten őszintén nyilatkoztak arról, milyen érzések kavarognak bennük. Dalma elmondta, nehéz évek állnak mögötte a válása miatt és a műsor most sok erőt adott neki. Ahogy Norbi is felsorolta, mik azok, amiket a farmon tanult meg. 

ifj. Schobert Norbi

ifj. Schobert Norbi

Még most sem fogtam fel, hogy idáig eljutottam. A Farm rengeteg dolgot adott nekem: hatalmas nagy kitartást, szorgalmat, és rengeteg új barátot ismerhettem itt meg. Olyan kihívásokat élhettem át, amiket szerintem a Farm nélkül nem nagyon tapasztalhattam volna meg – magyarázta Norbi, majd hozzátette. – Megtanultam építeni, fát vágni, tüzet rakni, ganét lapátolni, egy ilyen fabódéban vécézni. Tehát azért itt nagyon kemény dolgokat éltem meg. Szerintem ez segített nekem abban, hogy beleszagolhassak a felnőtté válásba, meg a felnőtt életbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top