nlc.hu
TV-sztárok

Smaltig Dalma a válásáról

Farm VIP: „Egy nagyon rossz két év van mögöttem” – válása miatt akar bizonyítani Smaltig Dalma

Két éve mentek külön férjével.

Smaltig Dalmát a Feleséges Luxuskivitelben első évadában ismerte meg az ország, ahogy a férjét, Tomit is. A páros nagyon jól mutatott együtt, igazi harmóniában éltek két gyermekükkel. Éppen ezért mindenkit meglepett, amikor tavaly januárban bejelentette, Tomival különköltöztek. Akkor még azt lehetett gondolni, talán megmentik a házasságukat, de sajnos nem így lett. 

Smaltig Dalma

Smaltig Dalma

A tegnapi Farm VIP elődöntőben Dalma és ifj. Schobert Norbi jutottak tovább, ami után a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa beszélgetett velük. Ekkor az egykori luxusfeleség őszintén nyilatkozott az érzéseiről. 

„Egy nagyon rossz két év van mögöttem. Nemcsak a gyerekeimnek akarok bizonyítani, hanem magamnak is, hogy képes vagyok talpraállni, egyedül megteremteni sok mindent nekik – fogalmazott Dalma, mire Zsuzsa rákérdezett, hogy a magánéletében maradt-e egyedül, mire ő azt felelte, igen. A műsorvezető ezután azt kérdezte, a romjaiból kellett-e újjáépítenie magát Dalmának. – Pont így. A földbe tiprástól kezdve, vissza fel. De amit itt átéltem, nagyon sokat segített.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top