nlc.hu
TV-sztárok

Farm VIP: Smaltig Dalma kiakadt Dudás Mikire

Farm VIP: „Kinek képzeli ez magát?” – Smaltig Dalma kiakadt Dudás Mikire

Szorcsik Viki és a luxusfeleség eléggé rossz néven vették Dudás Miki beszólását.

A Farm VIP csütörtöki adásában kiderült, ki az az 5 versenyző, aki megküzdhet még a fődíjért: Völgyi Zsuzsi és Görgényi Fruzsina a finisben buktak el, de mindketten hálásak voltak azért, hogy részt vehettek a műsorban. A TOP5 tehát így néz ki: 

  • Smaltig Dalma
  • Szorcsik Viki
  • Schobert Norbika
  • Szabó András Csuti
  • Dudás Miki

Miután visszatértek a parasztházba, jól bevacsoráztak, és mindenki nagyon jól érezte magát. Ez egészen addig jó is volt, míg nem kellett eltakarítani az előző termelési feladat maradványait. Szorcsik Viki és Smaltig Dalma megkérték a fiúkat, hogy segítsenek a mosogatásban: ebből az lett, hogy Csuti elkezdte, Norbika és Dudás Miki pedig csak nézték, ahogy mosogat. Ez már nem tetszett a két lánynak, akik a verandáról figyelték a srácokat és több megjegyzést is tettek rájuk.

Smaltig Dalma Szorcsik Viki

Fotó: TV2

Az egykori sportoló egy idő után megelégelte és beszólt a lányoknak: – enyhén megfogalmazva – arra utalt, hogy a nőknek igen is segíteni kellene ebben a munkában. „Ki ez amúgy? Sem a csaja nem vagyok, se a felesége. Végigaludta az egész játékot, és most ő mondja meg, hogy mosogassak el neki. Hogy lenézi a nőket? Mit képzel magáról? Otthon is vajon így beszél az asszonnyal?” – mondta Smaltig Dalma Vikinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top