nlc.hu
TV-sztárok

A Farm VIP Top5 versenyzője

Kialakult a Farm VIP Top5-ös mezőnye, ketten is kiestek

Ma este eldől, ki lesz a reality 3 legjobb versenyzője.

A Farm VIP csütörtöki adásának a megmérettetése után Görgényi Fruzsinak és Völgyi Zsuzsinak kellett búcsúznia, ezzel kialakult a játék TOP5-ös mezőnye. A színésznőnek nem a győzelem volt a fontos, sokkal inkább egy önismereti utazás volt a TV2 reality-je – írja a Bors.

„A nyeremény az elejétől kezdve kevésbé volt számomra mérvadó, mintsem az önismereti utazás” – vallotta be a bulvárlapnak Görgényi Fruzsi, aki főleg Szarvas Andival maradt jóban, de Szorcsik Vikivel és Mischinger Péterrel is tartja a kapcsolatot.

Görgényi Fruzsi,

Görgényi Fruzsi nem jutott be a Farm VIP Top5-ös mezőnyébe – Fotó: Sajtószoba

Elmondása szerint a játéktól annyi mindent kapott, hogy fel sem tudja sorolni, de ebben is a pozitívumra fókuszál és fontosnak tartja, hogy a hitét nem vesztette el, és önmaga tudott maradni.

Öthetes küzdelmet követően egy dupla véghajrával búcsúzik a Farm VIP. A december 23-i adásban kialakul az idei évad TOP3-as mezőnye, ők lehetőséget kapnak arra, hogy a két ünnep között megvívjanak a döntőbe jutásért, majd a legjobbnak járó elismerésért. Karácsonyt követően, december 27-én jön az elődöntő, majd a TV2 népszerű realityjének két legjobbja december 28-án mérkőzik meg egymással egy mindent eldöntő, izgalmas fináléban. 

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top