nlc.hu
TV-sztárok

Völgyi Zsuzsi nem azt kapta Visváder Tamástól, amit várt

Farm VIP: „Tomi aláásta a renomémat” – Völgyi Zsuzsi nem azt kapta Visváder Tamástól, amit várt

Talán Völgyi Zsuzsi örült a legjobban, amikor meglátta Visváder Tomit, azonban az érzések hamar átfordultak benne.

Völgyi Zsuzsit a termelési feladat előtt Gáspár Zsolti jelölte ki csapatvezetőnek, az énekesnő pedig nagyon komolyan veszi a feladatát. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy még véletlenül sem a recept szerint akarja csinálni a péksüteményeket, hanem a saját elgondolása alapján. Bár a többieknek nem tetszett az ötlet, követték Völgyi Zsuzsi utasításait – egészen addig, amíg a már kiesett Visváder Tamás meg nem érkezett.

Visváder Tamás és Völgyi Zsuzsi

Fotó: TV2

Tamás két darázscsípés miatt volt kénytelen feladni a játékot, azonban visszatért egy napra, hogy segítsen a termelési feladatban. Korábban főzős műsorban is volt és köztudottan szeret a konyhában sürögni-forogni, ezért nagy segítség volt a farmlakók számára. Völgyi Zsuzsinak azonban nem tetszett, hogy megkérdőjelezte a dolgát, aminek hangot is adott. 

„Inkább aláásta a renomémat mindenki szemében” – mondta az énekesnő, aki nagyon jó viszonyt ápolt Tamással, és arra számított, hogy kiáll mellette, de nem így volt. Sőt, azt javasolta neki, hogy fogja vissza magát és a leírtak szerint haladjon, mert a farmgyűlésen bajba kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top