nlc.hu
TV-sztárok

Völgyi Zsuzsi kikészült

Völgyi Zsuzsi kikészült, annyian bántották a Farm VIP után

Az énekesnő kamerák előtt sírta el magát.

Völgyi Zsuzsit a Farm VIP szereplése után sok negatív komment érte, miszerint lusta és képmutató, most a Tények kamerái előtt reagált kritikusaira, de a könnyeit nem bírta vissza tartani. 

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi (Tények)

Mi nagyon sokat dolgoztunk a termelési feladatok alatt, és amikor már nem termeltünk, akkor az állatokkal foglalkoztunk. Nagyon-nagyon melós volt, és sajnos azt látom, hogy mivel ezek nincsenek bevágva feltétlenül az adásba, a néző azt gondolja, hogy akit nem lát esetleg a képernyőn valamit tevékenykedni, akkor az egész nap ül és lustálkodik, és rásüti a kommentelő a versenyzőre, hogy milyen lusta – fogalmazott az énekesnő, akinek a farmi létét kislánya, Glória hiánya is megnehezítette. – Iszonyatos éjszakáim voltak. Volt, hogy konkrétan reggelig virrasztottam, és nem aludtam, mert azon járt az agyam, mi lehet otthon a kislánnyal, hogy van, biztos most már sír utánam. Az, hogy ezen pörögtem, álmatlan éjszakákat eredményezett.

Miután véget ért Zsuzsi számára a verseny és újra magához ölelhette kislányát, olyan boldogsággal töltötte el, hogy az emlékét is megkönnyezte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top