nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: társai véleménye Völgyi Zsuzsiról

Farm VIP: Völgyi Zsuzsi társainak megvan a véleménye az énekesnőről

Egyik nap még sajnálta, hogy kiejtette Fülöpöt, másnapra már másképp gondolta.

Ahogy azt múlt héten megírtuk, Völgyi Zsuzsi elszámolta magát a Farm VIP-ben és ahelyett, hogy ő ment volna haza, kiejtette Budavári Fülöpöt, akit egyébként a barátjának vallott. A többiek nagyon meglepődtek a párbaj kimenetelén, jó ideig az énekesnő is kesergett, ám egyik pillanatról a másikra eltűnt a szomorúsága – ez pedig eléggé meglepte a többieket.

Csuti és Schobert Norbi

Fotó: TV2

„Tegnap arról volt szó, hogy kint akart maradni és azt szerette volna, ha a Fülöp marad játékban, ami tök hihető volt a reakciói után. De lehet, hogy miután aludt erre egyet, inkább a büszkeség tölti el. Ahogy ma a Zsoltinak válaszolt, nekem úgy tűnt, hogy most már nem az van, hogy igen, öngólt rúgtam, sajnálom, hanem hogy legyőzött egy erős játékost” – mondta Csuti Schobert Norbinak és Dudás Mikinek. 

Völgyi Zsuzsi ezután megjegyezte a lányoknak, hogy milyen jó lenne, ha csak csajok lennének bent és kiejtenék az összes fiút. Szorcsik Viki erre csak annyit mondott, hogy azért egyet megtartana, hiszen ha erővel kapcsolatos feladat van, akkor azért jól jön, ha akad egy erős férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top