nlc.hu
TV-sztárok

Változások Völgyi Zsuzsi életében

Gyökeresen megváltozott Völgyi Zsuzsi élete: „Hiszek abban, hogy véletlenek nincsenek”

Egy szívből jövő jócselekedet után csak pozitív dolgok történtek a Romantic énekesnőjével.

Völgyi Zsuzsi sosem hitt a véletlenekben. Mivel mélyen vallásos, meg van arról győződve, hogy minden okkal történik az életben. A legszívbemarkolóbb segítségnyújtását idézte fel a Rádió Dikhben. Elmondása szerint egy percig sem gondolkodott, hogy segítséget nyújtson a házuk előtt felbukkanó rászorulónak. Úgy véli, ez isteni próbatétel lehetett, mivel a történtek óta gyökeresen megváltozott az élete.

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Mindig is fontosnak tartottam, hogy a lehetőségeimhez mérten segítsek a rászorulóknak. (…) Így volt ez akkor is, amikor a nyár folyamán egy bácsi a házunk előtt lévő cseresznyefáról próbálta pótolni a napi betevőt. Azonnal szerettem volna segíteni neki, enni adni, de mire kimentem, továbbállt. Meg is beszéltük a kislányommal, hogy ha újra felbukkan segítünk neki” – elevenítette fel a Farm VIP-ben is bizonyító énekesnő, aki a mai napig úgy érzi, sorsszerű volt a találkozása a rászoruló idős emberrel.

Amint felbukkant legközelebb is, futottunk Glórikámmal, hogy ennivalót adjunk neki. (…) Mikor kivittük neki és megfordult, egy tiszta tekintetű, kedves embert ismertünk meg. Elfogadta a kis csomagunkat mi pedig nagyon örültünk, hogy segíthettünk neki. Azóta se láttuk őt, de hiszek abban, hogy véletlenek nincsenek. Ha jót adsz, jót is kapsz vissza. Az eset után rengeteg pozitív változás történt az életemben” – mesélte Völgyi Zsuzsi, akire időközben a szerelem is újra rátalált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top