nlc.hu
Sztárok

Völgyi Zsuzsi kislányáról

Völgyi Zsuzsi: „Óriási pszichológiai hullámvasút volt, hogy nem láthattam a lányomat”

Videóra vették a pillanatot, amikor újra találkoztak.

Völgyi Zsuzsi egy éve osztotta meg a hírt, miszerint elválnak férjével, a megromlott házasságának pedig idén nyáron hivatalosan is pont került a végére. Azóta ismét rátalált a szerelem a Romantic énekesnőjére, és ő is szerepelni fog a ma este induló Farm VIP harmadik évadában. 

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi, fotó: Sajtószoba

Zsuzsi nagyon élvezte a forgatást, az egyetlen nehézséget az okozta, hogy keveset látta lányát. 

„Óriási pszichológiai hullámvasút volt, hogy nem láthattam a lányomat. Esténként viselt meg főleg a hiánya, sokat gondoltam rá, hogy van, mit csinálhat. Amikor újra találkoztunk, olyan édes volt! Meglepetésként mentem haza, nem tudta, mikor érkezek. Olyan édes volt a találkozás, mint a videókon, amikor az amerikai katonák hazatérnek – mondta a Borsnak az énekesnő, majd arra is kitért, hogyan élte meg lánya a válását. – A gyerekem pont szerencsés időszakban volt a válás során. Annyira kicsi volt, hogy nem sérült annyira lelkileg, mint én, amikor 8 évesen elváltak a szüleim. Kétévesen nem szembesül vele, neki az az otthona, ahol most lakunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top