nlc.hu
Sztárok

Völgyi Zsuzsi hízása, majd fogyása

Túlsúlya miatt ment tönkre Völgyi Zsuzsi házassága: „Még a férjem sem láthatott meztelenül”

Az énekesnő is érezte, hogy muszáj változtatnia az életén.

Súlyfeleslege már nemcsak Völgyi Zsuzsi egészségét fenyegette, hanem a házasságát is tönkretette – írja a legfrissebb Story magazin. A pandémiás időszak komoly evési kényszert eredményezett nála: egy év alatt 20 kilót hízott.

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi 2022 februárjában (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Miután elaltattam este a kislányomat, mindent felfaltam, amit otthon találtam” – vallotta be a Romantic énekesnője, akit a külseje miatt bántott az exe. „A volt férjem egyszer megjegyezte, hogy ő egy patikanőt vett el, és járhatnék konditerembe. Ez nem motivált, sőt! Jobban esett volna, ha támogat, nem pedig kritizál, ezzel egy óriási lelki bombát dobott a nőiességemre. Talán ez is lehetett az egyik oka a válásunknak. Annyira megbántott, hogy ezek után már nem mutattam meg neki magamat meztelenül” – mesélte Zsuzsi, akinek határozott véleménye, hogy a válásuknál ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Ekkor már ő is érezte, hogy muszáj változtatnia. Az énekesnő a pluszsúlytól egy éhségcsökkentő receptúra segítségével szabadult meg: immár 15 kiló mínusznál tart, de még további 6-8 kilótól szeretne idén megválni.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top