nlc.hu
Sztárok

Gigafogyások a sztárvilágból 2022-ben

Nagy sztárfogyások 2022-ben: Horváth Grétáról és Völgyi Zsuzsiról is leolvadtak a pluszkilók

Kinél a pandémia alatti evési kényszer, kinél a tortasütési hobbi, kinél pedig egy alattomos egészségügyi probléma vezetett a súlytöbblethez.

Horváth Gréta, Janza Kata és Völgyi Zsuzsi is látványosan lefogyott idén. Nem titkolják, mi eredményezte náluk a pluszkilókat, valamint azt sem, hogy mi volt számukra a kulcs a fogyásban.  

Völgyi Zsuzsi,

Völgyi Zsuzsi a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Elképesztő átalakuláson esett át Völgyi Zsuzsi. A Romantic énekesnőjénél a pandémiás időszak komoly evési kényszert eredményezett: egy év alatt 20 kilót hízott. “Miután elaltattam este a kislányomat, mindent felfaltam, amit otthon találtam” – vallotta be. A súlyfeleslege már nemcsak az egészségét fenyegette, hanem a házasságát is tönkretette. Idővel azonban belátta, muszáj változtatnia az életén. 

Völgyi Zsuzsi,

Völgyi Zsuzsi a fogyással az energikusságát is visszaszerezte – Fotó: Sajtószoba

Az énekesnő a pluszsúlytól egy éhségcsökkentő receptúra segítségével szabadult meg: szeptemberig 15 kilót dobott le. “Mára már nincsenek falási rohamok és nem is vagyok kifacsarva. Nagy segítség, hogy úgy sikerült lefogynom, hogy közben az idegeimet és a környezetemet sem tettem tönkre. (…) Azt vettem észre, hogy ösztönösen ritkábban vagyok éhes, így jóval kevesebbet is eszem” – mesélte.

Horváth Gréta is látványos átalakulás útjára lépett idén: csaknem 20 kilótól szabadult meg. Az influenszer a szakítás okozta stressz mellett a betegségének és a szigorú diétának tulajdonította a gigafogyását. Egy endokrinológus ugyanis megállapította, hogy inzulinrezisztens, ezért Gréta életmódot váltott. Elhagyta a szénhidrátot, a cukrot, és mindent grammra pontosan kiszámol. Az életmódváltás nyomán pedig villámgyorsan leszaladtak róla a pluszkilók, és már S-es méretre fogyott.

Mindemellett a tudatos életmódváltás lelki oldalát is megtapasztalta: “Sokkal boldogabb vagyok. (…) Az agyam is átmosódott, meg a testem is” – vallotta be Horváth Gréta.

Janza Kata is rengeteget fogyott idén, a súlyveszteség – mint sokan gondolták – nem a szerelmi bánatból adódott nála. Az 50 éves színésznő tudatosan határozott úgy, hogy még az előtt változtat az életmódján, mielőtt túl késő lenne. “A kényszerpihenő alatt felfedeztem, hogy imádok sütni. (…) Olyan jók lettek ezek az édességek, hogy elkezdtem őket megenni, ezzel együtt észrevétlenül kúsztak fel rám a kilók. (…) Egyszer csak azt láttam, hogy semmi nem jön rám” – indokolta, miért vágott bele a fogyókúrába.

Janza Kata

Janza Kata a fogyás előtt és után – Forrás: TV2 / Több mint TestŐr – videó

Janza Kata egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatot kezdett el használni, amivel koplalás nélkül 12 kilót adott le, és immár két számmal kisebb ruhát hord.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top