nlc.hu
Sztárok

Janza Kata gigafogyása

Janza Kata nagyon lefogyott a szakítás után

Augusztusban 50 éves lesz, szeretné visszanyerni addigra az álomalakját.

Két hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy szakított Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kollégája, Pesák Ádám. A sztárpár barátságban vált el, és azóta is rendszeresen együtt láthatók a színpadon. Akik mostanában találkoztak az operett műfaj csillagával, észrevehették látványos átalakulását. Janza Kata ugyanis rengeteget fogyott, a súlyveszteség azonban nem a szerelmi bánatból adódik. A színésznő tudatosan határozott úgy, hogy még az előtt változtat az életmódján, mielőtt túl késő lenne – írja a legfrissebb BEST magazin.

Janza Kata

42-esről 36-os méretre vált Janza Kata – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A kényszerpihenő alatt felfedeztem, hogy imádok sütni, ebben fejeztem ki az alkotási vágyamat. (…) Olyan jók lettek ezek az édességek, hogy elkezdtem őket megenni, ezzel együtt észrevétlenül kúsztak fel rám a kilók. Nincs mit szépíteni, piszkosul felszaladtak, és egyszer csak azt láttam, hogy semmi nem jön rám” – indokolta Janza Kata, miért vágott bele a fogyókúrába.

Elmondása szerint soha nem sportolt, ezért végül egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonat lett a segítsége, amivel koplalás nélkül sikerült leadni az első 12 kilót. A sikeren felbuzdulva Janza Kata – akinek az arcán, karján és a derekán is látványos a változás – még tovább szeretne fogyni: a 36-os méretre gyúr.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Még több sztárfogyás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top