nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta az elmúlt évéről

Horváth Gréta: „Biztos léptekkel haladtam fizikailag és lelkileg is a gyógyulás útján”

Mindenkit arra biztat, hogy merjenek változtatni.

Horváth Grétának nem indult könnyen a 2022-es éve. Mint kiderült, férje, Meggyes Dávid félrelépett Stana Alexandrával, majd elhagyta Grétát, akinek nem csak ezzel kellett megküzdenie, hanem az inzulinrezisztenciával is. Az influenszer végül komoly életmódváltásba kezdett, és nemcsak fizikálisan, lelkileg is rendbe tette magát, a szerelem pedig be is kopogtatott az ajtaján. 

Horváth Gréta

Horváth Gréta (Fotó: Instagram)

Gréta most egy videó kíséretében írta le Instagram-oldalán, milyen volt az elmúlt egy éve. 

„Egy picit az elmúlt egy évemről és a korábbi útkeresésemről. Folyamatosan voltak súlybéli problémáim. Kegyetlen érzés az, amikor bármit eszel, akkor is jönnek fel a kg-ok. Hol le, hol fel. Lelkileg sem voltam a topon januárban. Ebben az évben édesanyám tanácsát fogadtam meg. Ami egy mély beszélgetés alatt így hangzott: „- Grétikém, annyi mindenre képes voltál egyedül már, annyi mindent megcsináltál. Mi lenne, ha idén magadat csinálnád meg!” Akkor ott éreztem igazán a súlyát annak, amit anyu mondott. Rendbe kell tennem az egészségem, korábban tavaly októberben el is kezdtem. Ekkor derült ki az IR-em. Idén mindent, de tényleg mindent megváltoztattam magam körül. Környezetem, rutinok, öltözködés. Kezdtem én már újra, 0-ról (lelkileg), menni fog ez is, gondoltam ez év elején. Szépen, lassan, de biztos léptekkel haladtam fizikailag és lelkileg is a gyógyulás útján. Kipróbáltam új dolgokat, elhagytam a szorongásaim. Az élet mindig rendezi a dolgokat. Miután teljesen helyére kerültem, kívülről és belülről is, és hivatalosan is elváltam, ezután jött valaki, szó szerint derült égből a semmiből, váratlanul. Akit ajándéknak gondolok, mindenért, ami történt velem. Akkor érkezett, amikor készen álltam rá! Sokszor kérdezitek tőlem, mennyire terhes az új életmódom, vagy ez az egész táplálkozás?! Már nem az! Sokat fogyókúráztam, rosszul, bután. Konkrétan a gimiben evészavaros voltam sok más társammal együtt, pedig akkor a közösség média és az ott élő kép a nőkről még távíratban sem volt. Most azokhoz szólnék akik változtatni akarnak az életükön. Tegyétek meg! Tegyétek meg akkor is, ha az kimozdít a megszokottból. Tedd azt, amit a belső hangod próbál súgni. Legyen szó párkapcsolatról, munkáról, családi traumákról. Halld meg önmagad! Azt gondolom, ezt az évet pontosan úgy zárom majd, ahogy januárban megfogadtam. Csak, hogy teljesen őszinte poszt legyen, és lásd a valóságot: a számban van hialuron, ez évek óta van, csak sokadik alkalommal látszik végre valami is belőle. Az orrom meg lesz műtve idén, erről már beszéltünk, mesélek is róla, amint túl vagyok rajta. Természetesen így kerek a történet” – írja bejegyzésében Gréti, melyhez csak úgy záporoznak a kommentek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top