nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta ismét műtétre készül

„Kapok majd egy új köldököt” – Horváth Gréta újabb műtétre készül

Már most túlteljesítette a kitűzött célt.

Horváth Gréta elképesztő átalakuláson ment át az elmúlt másfél évben. Ugyan tavaly januárban azt hihette, élete legnehezebb időszaka áll előtte, amikor férje megcsalta és egyedül maradt, valójában a legjobbat sikerült belőle kihoznia

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Életmódváltásával rengeteget fogyott, meggyógyította a lelkét, rátalált a szerelem és nem olyan régen kés alá feküdt, hogy megműttesse orrát, amit már régóta tervezett. Az influenszer azóta is szinte ragyog, most pedig 24 óráig elérhető Instagram-történetében elárulta, túlteljesített a céljain. 

„Tök őszinte leszek, hogy magamon is meg vagyok döbbenve, mert tényleg sok lement, többet is fogytam, mint amennyit gondoltam, hogy sikerül – kezdte a történetét, majd hozzátette, mivel nem volt zsírleszívása, ezért meg kell plasztikáztatnia a hasát. – Kizárólag a bőrt fogják eltávolítani, illetve kapok egy új köldököt, meg szét is van nyílva a hasizmom.”

Gréta végül kijelentette, minden testrésze szépen fogyott és életében először nagyon szeret a bőrében lenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top