nlc.hu
Sztárok

Jót tett a válása Horváth Grétának

Fizikailag is jobban van válása után Horváth Gréta: „Egyszer sem voltam beteg az elmúlt másfél évben”

Minden gondja megszűnt a válással.

Horváth Gréta tavaly januárban mélypontra került, amikor férjével, Meggyes Dáviddal különváltak. A férfi már a szakítás előtt beleszeretett a Dancing with the Stars táncosába, Stana Alexandrába. Grétának időbe telt, míg begyógyította sebeit, amin az is segített, hogy igen hamar rátalált a szerelem, szeptemberben pedig az eljegyzés is megtörtént. Az influenszer rendszeresen osztja meg követőivel, hogyan érzi magát, lelkileg és fizikailag is.

Horváth Gréta

Horváth Gréta (Fotó: Instagram)

Most egy újabb kérdezz-felelek játékot indított Instagramon, ahol arra a kérdésre is válaszolt, milyen most az egészségügyi állapota, ugyanis korábban több betegséggel is küzdött. Arcüreggyulladás, hát- és mellfájdalmai voltak, ráadásul gyerekkora óta küzd a folyamatos orrdugulása miatt, ami egy szimpla megfázást is arcüreggyulladásig visz, emiatt nem rég orrműtéten esett át.

„Tavaly óta semmi ilyen jellegű problémám sincs. Nincs köhögésem, megfázásom sem, arcüreggyulladásom, folyamatos hörgőgyulladásom sincs. Egyszer sem voltam beteg az elmúlt 1,5 évben” – jelentette ki Gréta, majd hozzátette, szerinte a lelki harmónia és a család az élet értelme. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top