nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelme

Stana Alexandra és Meggyes Dávid: „Ez más szerelem, mint az eddigiek” – békét kötnének elhagyott párjukkal

Mindent elsöprő szerelem az övék, ami két hónappal ezelőtt nem csak a kettőjük életét forgatta fel.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid úgy érzik, valami olyan pozitív rezgés van közöttük, ami nem hétköznapi, és amire kincsként vigyáznak. „Olyan, mintha régóta egymás közelében lennénk. Mintha már ismernénk egymást. Én mondtam ki először, hogy szeretem, de Alexandra sem váratott” – mesélte a Story magazinnak Horváth Gréta exférje.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Love storyjukról vallott Stana Alexandra és Meggyes Dávid (Forrás: Story magazin – címlap)

Stana Alexandra elárulta, már az első találkozáskor azt érezte, mintha megszűnne a világ körülöttünk, majd napról napra elképzelhetetlenebb volt számukra, hogy egymás nélkül éljenek. Meggyes Dávid úgy érzi, most találta meg a másik felét. „Szeretnénk, ha örökké tartana, és egy életre szólna ez a szerelem” – mondja.

Az újdonsült szerelmespár még nem bútorozott össze, de egyelőre felesleges is, hiszen egymás szomszédai lettek: Meggyes Dávid bérelt lakása mindössze 150 méterre van, így jelenleg kétlaki életet élnek.

„Teljesen el vagyok kényeztetve. Dávidtól annyi segítséget kapok, amennyit még soha az életemben. (…) Minden este vacsorát főz nekem, reggel kávéval kelt. Egy kincs került az életembe, és békére leltem mellette. Ez más szerelem, mint az eddigiek” – vallotta be a profi táncos.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Stana Alexandráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top