nlc.hu
Sztárok

Köcse György a válásuk okairól

Köcse György: „Nem voltam elég Szandinak” – a táncos szerint több hódolója is volt a feleségének, Stana Alexandrának

Köcse György szerint neki is és a feleségének is mást jelent a hűség.

A „szerelmi ötszögből” már mindenki elmondta a saját verzióját, kivéve Köcse Györgyöt. A táncos a Story magazinnak mesélt a válása okairól, arról, hogy miként élte meg a szakítást, és mit szól ahhoz, hogy a felesége, Stana Alexandra máris fejest ugrott egy új kapcsolatba.

Stana Alexandra és Köcse György

Stana Alexandra és Köcse György házassága csak pár hónapig tartott (Kép: nlc-montázs, Képek forrása: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Köcse György elmondása szerint egy közös kollégájuk miatt romlott meg a házasságuk. „Mindenkinek mást jelent a hűség, kettőnk között is más értelmet nyert Szandival. Ő állított valamit, a kollégánk ennél többet, én pedig ott álltam a lagzink előtt két nappal, és döntenem kellett. Szandinak hittem, és megtartottuk az esküvőt” – mesélte a táncos, aki az esküvő után más hódolókról is tudomást szerzett.

„Szandinak mindig is fontos volt a külvilág visszajelzése, de azt gondolom, nem nagy elvárás egy férjtől, hogy a felesége csak őt csókolja és szeresse. Egyszerűen nem voltam elég Szandinak. Azt mondta, neki senki semmit nem jelentett, nekem viszont az ő viselkedése annál többet” – mondta Köcse György, aki állítása szerint csak barátok a jelenlegi táncpartnerével, Szőke Zsuzsival, akivel most fél évig egy óceánjárón dolgozik.

Exe és Horváth Gréta férjének, Meggyes Dávidnak az újdonsült kapcsolatáról pedig a következőket nyilatkozta: „Nem ismerem Dávidot, nincs is vele semmi bajom. Semmi sem miatta történt. A feleségét, Grétát viszont sajnálom, de azt gondolom, csak azt lehet elszeretni, aki akarja.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Olvass még erről a „szerelmi ötszögről” az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top