nlc.hu
Otthon

Stana Alexandra az új kapcsolatról

Stana Alexandra: „Nem szerettem el Dávidot a párjától”

A táncosnő állítja, hogy nem olyan, amilyennek sokan beállítják.

Horváth Gréta január elején dobta le a bulvárbombát azzal, hogy bejelentette: férje elköltözött tőle. Azóta elég érdekes dolgok derültek ki Meggyes Dávidról, ahogy a volt felesége fogalmazott, hullanak ki a csontvázak a szekrényből. Időközben napvilágot látott a hír, hogy Dávid a DWTS táncosnőjéért, Stana Alexandráért hagyta ott Grétát, amit a frissen elvált sportoló most tagad. 

„Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket. Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet” – részletezte a hot! magazinnak Stana Alexandra.

stana alexandra

Stana Alexandra tiszta vizet önt a pohárba (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top