nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta elárulta, milyen a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Horváth Gréta Meggyes Dávidról: „Nincs keresnivalója az életünkben”

Gréta hamar megcáfolta Dávid színészkedését.

Úgy tűnik, nem áll valami jól Meggyes Dávid szénája. Mint kiderült, Stana Alexandrával válságba került a kapcsoltuk, sőt azt beszélik, a sztárpár már külön is költözött. Bár még nem végleges a szakítás, egyelőre mindketten úgy érezték, jobb, ha egy kis teret adnak a másiknak. 

Eközben a TV2-n jelenleg is fut a Párharc, amiben kívülről még boldognak tűnnek. Köztudott, hogy Dávid egy évvel ezelőtt hagyta el volt feleségét, Horváth Grétát a táncosért, de állítása szerint az influenszer fia, Filip a mai napig nagyon hiányzik neki. A műsor forgatása során még könnyekre is fakadt, amikor szóba jött, hogy a válás óta a 8 éves fiúval sem tudja tartani a kapcsolatot. A story.hu megkereste az anyukát, aki elárulta, szó sincs olyanról, hogy Dávid ne tarthatná a kapcsolatot fiával, ha akarná. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

„Miután kiderültek Dávid ‘turpisságai’ – amiből a média csak egy apró szeletet látott és hallott –, egyetlenegyszer sem kereste a kisfiamat. Én félre tudtam tenni az egómat, ezért a gyerek előtt sosem tüntettem fel őt rossz színben. Különben meg Filipnek van édesapja, aki példásan neveli őt, és akire mindig számíthattunk, és akivel a mai napig jó a kapcsolatunk. Nekem a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglaltam az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számomra is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyerek számára… Köszönöm szépen, mi jól vagyunk, és Dávidnak nincs keresnivalója az életünkben” – fogalmazott Gréta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top