nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta szárnyal a boldogságtól

Horváth Gréta szárnyal: „Egy olyan párkapcsolatban vagyok, ami eddig ismeretlen volt számomra”

Úgy néz ki, az influenszer révbe ért.

Horváth Gréta tavaly januárban mélypontra került, amikor férjével, Meggyes Dáviddal különváltak. A férfi már a szakítás előtt beleszeretett a Dancing with the Stars táncosába, Stana Alexandrába. Grétának időbe telt, míg begyógyította sebeit, amin az is segített, hogy igen hamar rátalált a szerelem, szeptemberben pedig az eljegyzés is megtörtént. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Habár a mostani párkapcsolatát óvja a nyilvánosság elől, gyakran megosztja követőivel a boldogságát. Most 24 óráig elérhető Instagram-történetében árulta el, kiegyensúlyozottságához hozzájárul jelenlegi szerelme is. 

„Mindig határozott voltam és kitartó, de az elmúlt időszakban elképesztően sokat fejlődtem és tettem helyre magamban olyan dolgokat, amiket nem tudtam korábban megfogalmazni. Egy olyan párkapcsolatban vagyok, ami eddig ismeretlen volt a számomra. Jó, amikor alapdolgokon nem kell küzdeni, nem kell elmagyarázni vagy elvárni a normát, mert a másik is olyan, és érti… Erkölcsileg is! Ez azért felold sok mindent!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top