nlc.hu
Sztárok

Meggyes Dávid és Stana Alexandra titkos jelei

Meggyes Dávid és Stana Alexandra titkos jelekkel üzenhetett egymásnak a közösségi oldalukon

Olyan emojikat és kétértelmű szófordulatokat használt Meggyes Dávid és Stana Alexandra az Instagramon, amelyekkel egymással üzenhettek az ünnepek alatt.

Derült égből villámcsapásként robbant a hír, hogy szakított Meggyes Dávid és Horváth Gréta, az Ázsia Expressz második évadának győztes párosa. Azóta kiderült, hogy a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Starsban megismert profi táncos, Stana Alexandra mellett kötött ki, bár úgy tűnik, több vasat is tartott a tűzben.

Most a Blikk egyik olvasója vette észre, hogy titkos szimbólumokkal üzenhetett egymásnak az ünnepek alatt alatt Meggyes Dávid és új szerelme. A pénzügyi szakember és a táncos év végi bejegyzéseiben ugyanis olyan emojik szerepeltek, amelyeket korábban egyikük sem használt.

Mindkettejüknél szerepel a hurrikán jel és egy fura, kacsacsőrt formázó kézjel, amely hivatalosan azt jelenti, hogy valami kicsi vagy kis mennyiségű.

Meggyes Dávid Instagram-bejegyzése

„Mindenki +1” és tornádó Meggyes Dávid Instagram-bejegyzésében (Forrás: Instagram)

„Szóval szeretnék most, itt, mindenkinek, és mindenki +1-nek is békés, áldott ünnepeket kívánni, teljen szeretetben, nyugalomban, családi körben vagy egyedül, munkában vagy pihenésben, Kevinnel vagy Kevin nélkül, hóban vagy hurrikánban, a lényeg, hogy ma mindenki igyekezzen megölelni az anyukáját, vagy bárkit akit csak szeretne, bárkit, aki számára 10/10!” – írta Meggyes Dávid december 24-én a közösségi oldalán.

A emojik mellett az is beszédes lehet, hogy Meggyes Dávid „mindenki +1-ről” ír, valamint arra fut ki a poszt, hogy öleljünk meg bárkit, akit szeretnénk, és számunkra tökéletes.

Stana Alexandra Instagram-bejegyzése

Tornádó és fehér szív Stana Alexandra Instagram-bejegyzésében (Forrás: Instagram)

Stana Alexandra december 30-án kitett posztjában csak a hurrikán jelét és egy fehér szív emojit használt, de a hashtagek – a #sosevégetnemérős és az #embertervez – elég furcsán hat a fotó mellett, könnyen lehet, hogy mögöttes jelentéssel bírnak, és a táncos szerelmének üzent.

(Címlapi kép: nlc-montázs, fotó: Smagpictures.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top