nlc.hu
Sztárok

Válságban Stana Alexandráék párkapcsolata

Válságban Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata, már külön is költöztek

Egyelőre még nem szakítottak.

Két együtt töltött év után komoly válságba kerülhetett Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata – értesült a Blikk. Ugyan a TV2 Párharc című műsorában még együtt szerepelnek, de nem a reality okozta a párkapcsolati problémáikat. A bulvárlap információi szerint már a műsorba való beköltözés előtt is voltak gondjaik, ezért sokat vacilláltak, hogy egyáltalán elvállalják-e a felkérést. Végül a szereplés mellett döntöttek, de ez sem oldotta meg a problémáikat. Addig, amíg nem döntenek végérvényesen a folytatásról, külön is költöztek.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Különköltöztek, de még nem szakított Stana Alexandra és Meggyes Dávid – Fotó: Sajtószoba

„Ezt látták jó megoldásnak, de dolgoznak azon, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat” – árulta el egy ismerősük.

A Blikk úgy tudja, a Dancing with the Stars szombat esti döntője után Meggyes Dávid egyedül távozott a TV2 stúdiójából, és nem vett részt a finálét követő stábbulin, amelyen pedig valamennyi szereplő kedvese megjelent.

Mint ismert, Meggyes Dávid a feleségét, Horváth Grétát hagyta el a táncosnőért, aki pedig a férjétől, az ugyancsak táncos Köcse Györgytől vált el alig fél évvel az esküvőjük után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top