nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra kikelt magából

Párharc: Stana Alexandra kamerák előtt kelt ki magából Rékasi Zsigmond miatt

Úgy érezte, meg kell védenie kedvesét.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid is úgy döntöttek, a TV2 Párharc című műsorában mutatják meg, mennyire erős a kapcsolatuk. Ahogyan az lenni szokott, amikor több hírességet összezárnak, itt is forrnak az indulatok rendesen. 

Meggyes Dávid és Stana Alexandra

Meggyes Dávid és Stana Alexandra

Habár előzetesen Gáspár Győző tett ígéretet arról, feleségével, Beával viszik majd a showt, a legutóbbi adásban mégis a táncos és kedvese, valamint Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta kerülte középpontba. A két pár nem mutat sok szimpátiát egymás iránt, amikor pedig lehetőségük van rá, még jól oda is csípnek egymásnak. A legutóbbi összezörrenést Dávid kezdte, amikor Zsigmond öltözködési stílusát szólta le, miszerint, ha vége a játéknak, megmutatná neki, hol lehet szép ingeket venni. A népszerű színész Rékasi Károly fiát nem kellett félteni. 

Tudod mit? Megfogadom a jó tanácsodat, mindig van kitől tanulni. Lehet, hogy némi jó modort és humort is adok cserébe – válaszolta Zsigmond, mire egy emberként felhördült az egész társaság. Ugyan Dávid köpni-nyelni nem tudott, kedvese rendesen kikelt magából. – Fiatal létedre jó magas lovon ülsz, barátom. Itt már bennem biztos nagyon érik, de itt a napokban már olyan szurkálodásokat nyomsz, hogy ahhoz képest, hogy mi egymással hogy beszélünk, én elgondolkodnék a helyedben.

Zsigmond azt felelte, nincsen semmi gond, majd lassan a többiek is elismerik, hogy ők is egyenragú felek. Később Alexandra kedvesének is mondta a magáét, miszerint ezen a ponton már nem tudta türtőztetni magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top