nlc.hu
Sztárok

Versenytáncosok reality-kben

4 versenytáncos, aki reality-sztárrá vált idén

Kit vidékre küldtek, kit Mexikóba, kit pedig randikra.

Új trend mutatkozott idén: az énekesek, színészek, sportolók, modellek és influenszerek köre után már a versenytáncosokból is „merítettek” a reality-műsorok. A Dancing with the Stars profijai közül többen is ilyen jellegű műsorokban debütáltak 2023-ban.

Hegyes Berci

Hegyes Berci és kedvese, Vágner Fanni az Ázsia Expresszben – Fotó: Sajtószoba

Hegyes Bercit versenytáncosként ismerte meg az ország, ő viszont más oldalát is szerette volna megmutatni, ezért vállalta el párjával, Vágner Fannival Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorban való szereplést. Elmondása szerint látta az előző évadokat, és nagyon tetszett neki, hogy különféle kihívások elé állítja az embert. “Kíváncsi voltam, mit tud kihozni belőlem ez a műsor. (…) Tulajdonképpen átlépem a saját határaimat, és pont ez az, ami igazán tetszik ebben a műsorban. Olyan dolgokat tudok megmutatni, és olyasmikben tudom kipróbálni magam, amikre eddig sosem volt lehetőségem” – vallotta be egy interjúban. Véleménye szerint a Dancing with the Stars-ban be lett skatulyázva abba a szerepbe, hogy ő a jól nevelt, elegáns, nagymama kedvence, aki tisztelettudóan szépen bánik a hölgyekkel és nagyon érzelmes, a kaland-reality-ben pedig megmutathatta, hogy másmilyen is tud lenni.

Hegyes Berciék egészen a fináléig meneteltek műsorban, a döntőt végül elvesztették a Kucsera Gábor-Tóth Dávid páros ellen, így nem övék lett a 10 millió forint, de ennek ellenére – mint mondták – boldogan tértek haza, mivel nagyon sokat adott nekik ez a verseny: “Kár lett volna kihagyni, mert egy felejthetetlen élmény, rengeteg kalanddal és új barátságokkal megtűzdelve! (…) Egy mesés utazás volt, aminek minden percét imádtuk!“.

Stana Alexandra -

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Szinte rögtön igent mondott a TV2 felkérésére a Dancing with the Stars-ban megismert Stana Alexandra és üzletember párja, Meggyes Dávid, hogy megmérettessék magukat a Párharcban. Bevallották, mivel mindketten versenyző típusú emberek, és mind a ketten sportolók voltak, az egész életük a versenyzésről szólt, így nagyon motiváltan és nagy kedvvel álltak neki a reality-nek. “Mindketten harcos természetűek vagyunk és küzdünk azért, amit szeretnék” – jelentette ki magukról a versenytáncos.

Stana Alexandráék ugyancsak döntőztek, ahogy Hegyes Berciék az Ázsia Expresszben, de végül szoros küzdelemben lecsúsztak a fődíjról, az álomutazásról. A műsorban ugyan még teljesnek tűnt a táncosnő és az üzletember boldogsága, a forgatás előtt már másfél évet együtt töltöttek, ám ahogy véget ért a reality a tévében, kiderült: már egy ideje válságban van a kapcsolatuk, már a reality-ben való szereplés előtt is voltak gondjaik. A műsor azonban nem oldotta meg a problémáikat, így időközben szétköltöztek.

Lissák Laura

Lissák Laura a Farm VIP 4. évadában – Fotó: Sajtószoba

Lissák Laura a parkettről Zsolti gazda birtokára “táncolta be magát”, ugyanis ő is versenybe szállt a milliós fődíjért a Farm VIP 4. évadában. “Maximálisan városi lánynak tartom magamat, oda születtem, ott nőttem fel. A családomban nincs olyan, aki igazán vidéki életmódot folytatna, de ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok magamra ebben a szituációban, ugyanis nagyon vonz ez a környezet” – indokolta, miért bólintott rá a szereplésre.

A táncművész ugyan szeptembertől a Spíler TV-n a La Liga-mérkőzések házigazdájaként már bizonyíthat, viszont számára is ez volt az első reality-szereplés.

Köcse György, Celebrandi,

Köcse György a Celebrandiban – Fotó: Sajtóklub

Stana Alexandra exférje, Köcse György ugyan TV2-n táncos show-műsorában táncolt két évadon át, idén viszont az RTL párkereső műsorában, a Celebrandiban tűnt fel. “Jó lehetőség arra, hogy olyan lányokat ismerjek meg, akikkel a hétköznapokban nem találkoznék”magyarázta, miért láthatják őt a nézők egy tőle merőben szokatlan reality-ben. Mint mondta, táncosként kevés ideje jut ismerkedésre, az online párkeresés pedig egyáltalán kenyere. Ismert emberként úgy érzi, nehezebb is randiznia, akadnak ugyanis, akik ettől megijednek vagy várnak tőle valamit.

A 39 éves táncművésznek nagy sikere volt a műsorban a  szinglipartin, ezután pedig vakrandikon kereste tovább a párját. Ugyan elindult számára egy románc az egyik randipartnerével, a 15 évvel fiatalabb Danicával, és a Celebrandi fináléjában is úgy döntött, hogy szeretné folytatni vele az ismerkedést, ám a reality után nem sokkal véget ért a bimbózó kapcsolatuk, hiába volt meg köztük a kémia. “Találkoztunk a műsor után is, nem váltunk el rosszul. Örültünk, hogy meg tudtuk egymást ismerni. Így, hogy többet beszéltünk, rájöttünk, hogy nem egy a világunk, más irányba tartunk, és az életben nem igazán illünk össze”árulta el a műszempilla-építőként dolgozó lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top