nlc.hu
Sztárok

Hegyes Berci és párja az Ázsia Expresszben

Hegyes Berciék bevallották: voltak mélypontjaik az Ázsia Expressz forgatása során

Túlélte a kapcsolatuk a kaland-reality-t.

Mint arról korábban beszámoltunk, Hegyes Berci és mesterfodrász szerelme, Vágner Fanni is nekivágott az Ázsia Expressz 4. évadának. A pár még az indulás előtt elárulta, hogy nem tartanak attól, hogy a reality negatívan hat a szerelmükre. Ez így is lett, a szerelmesek ugyanis még a forgatás után is együtt maradtak. Igaz, voltak mélypontjaik az Ázsia Expressz forgatása során, ám az út során átélt élményekről csak szuperlatívuszokban tudtak mesélni a Mokkában.

Hegyes Berci,

Hegyes Berci és kedvese, Fanni – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az egyik legizgalmasabb dolog az életünkben. Kár lett volna kihagyni. Oltári nagy utazás, kaland és feltöltődés volt. Voltak azért benne mélypontok is. Szokták kérdezni, hogy minket azért összetartott az egész műsor vagy inkább szétválasztott? Mi még mindig együtt vagyunk és egyre jobban együtt vagyunk, mert csak egymásra számíthattunk” – hangsúlyozta Hegyes Berci.

Mint mondja, olyan viszontagságokon kellett keresztülmenniük, amikre nem voltak felkészülve. “Olyan dolgokat fognak látni a nézők, hogy még mi sem fogjuk megérteni magunkat, hogyan jutottunk oda, hogy eldöntsük: elmegyünk-e ebbe a műsorba. Olyan veszélyeknek voltuk kitéve! Éhségnek, ami a legeslegrosszabb rémálmunk. És így kellett teljesíteni naponta nagyon sok kilométert, 80-100 kilométert is akár. Olyan játékokon vettünk részt, amik örökre megmaradnak az emlékeinkben, az biztos. Voltak hullámvölgyek és magasságok is. Brutál jó volt!” – foglalta össze tömören a profi táncos.

Az Ázsia Expressz egy másik párosa, Sipos F. Tamás és a fia, Dani sem titkolja, hogy olykor egymásnak feszültek a forgatások során az érzelmekkel túlfűtött és kimerítő helyzetekben. “Mi egy tőről fakadunk Danival, így mindkettőnk reakciója heves, pláne, ha az ember már fáradt, kimerült, éhes, netán éppen rajta van a szükség. (…) Elképesztő érzelmi és fizikai hullámzás volt ez az egész” – indokolta az összetűzéseiket az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top