nlc.hu
Sztárok

Hegyes Berci és szerelme az Ázsia Expresszben

Hegyes Berci és párja nem tart attól, hogy betesz a kapcsolatuknak az Ázsia Expressz

Elárulták, hogyan készülnek a mexikói kalandokra.

Hegyes Berci és mesterfodrász kedvese, Vágner Fanni is nekivág az Ázsia Expressz 4. évadának. A pár elárulta, tartanak-e attól, hogy a reality esetleg negatívan hat a szerelmükre.

Hegyes Berci,

Hegyes Berci először szerepel tévéműsorban a párjával, Vágner Fannival – Fotó: Sajtószoba

Az Ázsia Expressz kihívásai biztos próbára teszik az idegszálainkat, (…) szerintem nagyon ki leszünk borulva” – vallotta be a Dancing with the Stars profi táncosa. “Gondolkodtam azon, hogy mennyire fogja próbára tenni a kapcsolatunkat az Ázsia Expressz, és erről azt gondolom, hogy egy játék sem ér annyit, hogy összevesszünk. Ha véletlenül valamelyikünk hibázik valamiben, azt mi egymás között meg tudjuk beszélni. Nincs az a pénz szerintem, amiért megéri, hogy mi egymásra kígyót-békát fújjunk” – jelentette ki Hegyes Berci.

Meglátását a szerelme is osztja. “Én sem gondolnám, hogy nagyon hajba kapnánk, vagy összevesznénk egymással. Igazából nem is szoktunk veszekedni, hanem inkább vitatkozunk” – árulta el Vágner Fanni.

Amúgy napokon belül elindul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása, a csapat már Mexikóban van. A reality a mexikói etapok után pár hét múlva Guatemalában ér majd véget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top