nlc.hu
Sztárok

Salander Dorina és Provoda Jodes a Párharc győztese

Ők nyerték a Párharc 3. évadát – kiderült, hogyan döntöttek a fődíjról

A reality megmutatta számukra, hogy egymásért bármire képesek.

A keddi adásban kiderült, kik lettek a TV2 napi realityjének, a Párharcnak az idei győztesei. A 7 sztárpárral induló verseny finisében Salander Dorina és Provoda Jodes Stana Alexandrával és Meggyes Dáviddal küzdött meg egy párbajsorozatban, amelyben a végső győzelmet az a páros zsebelhette be, aki előbb behúzta a 4 nyertes fordulót. Végül Salander Dorina és Provoda Jodes nyerte a döntő összecsapást és ezzel együtt a realityt. A Párharc számukra azt is megmutatta, hogy egymásért bármire képesek, legvadabb félelmeikkel is szembeszállnak a másikért, és ez az álomutazás mellett külön ajándék számukra.

Meggyes Dávidékkal döntőztek - Fotó: Sajtószoba

Meggyes Dávidékkal döntőztek – Fotó: Sajtószoba

„A legbüszkébbek arra vagyunk, hogy őszinte játékkal és szívvel sikerült célba érni. Ez a műsor megmutatta, hogy egymásért bármilyen kihívásnak állunk elébe. Megerősített minket abban, hogy szuper csapat vagyunk, a közös kalandok, játékok, élmények éltetnek minket. Alig várjuk a következő hasonló lehetőségeket. Nekem személyesen is sokat adott, még biztosabban tudom, ha hiszek magamban, bárkit és bármilyen félelmemet képes vagyok legyőzni. Persze volt mélypont, az első nap sikeres teljesítése után elég hamar elérkezett, hiszen a következő játékból mindketten elsőként estünk ki. Nagyon csalódott voltam emiatt, szerencsére innentől már csak felfelé vezetett az utunk. A döntőben felszabadultságot éreztem, lépésről-lépésre gondolkodtunk, nagyon örültünk minden mérföldkőnek, és ez a mentalitás hozta meg számunkra a végső győzelmet” – mondta el Jodi.

Salander Dorina és Provoda Jodes nyerték a Párharc 3. évadát - Fotó: Sajtószoba

Salander Dorina és Provoda Jodes nyerték a Párharc 3. évadát – Fotó: Sajtószoba

Dorina elárulta, hogy nagyon örültek, hogy az Exatlon után volt alkalmuk egy ilyen felállásban is játszani egyet, hiszen ezt imádják. „Nekem voltak azért félelmeim, illetve 1-2 dolog, állat például, amitől kifejezetten undorodom. A játék előrehaladtával azt vettem észre, hogy nem szeretnék megúszós lenni, a cél érdekében képes vagyok erőt venni magamon és meg tudom csinálni. Nekem a játékok során igazi mélypontom nem volt, mindig ott volt bennem a tudat, hogy csak szimpátiaszavazással nem lehet kiesni, párbajból pedig mindig vissza lehet jönni. Inkább a játék végén a szövetkezések, taktikázások estek nehezemre” – emlékezett vissza.

A páros nemcsak a győzelemmel járó dicsőséget szerezte meg, hanem a fődíjat is, ami egy fantasztikus egzotikus utazás.

Dorina elárulta, az utazásuk még szerveződik, nagyon sok úti cél közül választhatnak, hiszen mindig is az utazás volt a közös álmuk: „Valószínűleg egy ázsiai kalandtúrát szeretnénk elsősorban, többek között Malajzia, Vietnam és Kambodzsa érintésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top