nlc.hu
Sztárok

Salander Dorina és Provoda Jodes eljegyzés

Salander Dorinát eljegyezték: esküvőre készül a Párharc szerelmespárja

Azt is elárulta, mikor szeretnének babát.

Salander Dorina és Provoda Jodes még az Exatlon forgatásán találkoztak és szerettek egymásba, amikor a Kihívók csapatát erősítették. 2020-ban hivatalosan is felvállalták, egy párt alkotnak. 

Provoda Jodes és Salander Dorina

Fotó: Trenka Attila

A szerelmesek most a Párharcban tesznek tanúbizonyságot arról, milyen erős a kapcsolatuk. Ráadásul azóta szintet is léptek, hiszen már az esküvőt tervezgetik. 

„Augusztus végén Ibizán nyaraltunk, akkor jegyzett el. Már beszéltünk róla, de meglepett, hogy ott és akkor. Ez egy következő lépés a kapcsolatunkban. Olyan volt, mint amilyennek megálmodtam, bíztam a jó ízlésében, tökéletes helyszínt és alkalmat választott, hiszen naplementében történt, ami közös kedvencünk és mindig igyekszünk elcsípni – mesélte a Blikknek Dorina, aki hozzátette, nem szeretnének rástresszelni az esküvőszervezésre, de azért mindennek után járnak. – Körbekérdeztünk ismerősöknél, hogy mire lehet számítani számokban, ez az egyetlen, ami visszatart, mert utazni szeretnénk még. Annyi biztos, hogy hagyományos esküvőt akarunk, jó nagy bulival, menüvel, mindennel, és Magyarországon tartjuk majd meg a nagyon közeli jövőben, de egyelőre még szervezés alatt van.

Mint kiderült, a friss jegyesek között már a családalapítás is szóba került. „Mindenképp szeretnénk gyereket, öt év távlatában már jöhet majd a baba. Van egy kiskutyánk, ez amolyan felkészítés az egészre, mivel rengeteg átszervezést igényel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top