nlc.hu
Sztárok

Egy utolsó vita a Párharcban

Párharc: „Mindenhogy kés a hátunkba” – Kiskeróék őszinteségéből hatalmas vita lett

A színész és kedvese eltaktikázta a dolgot.

Elérkezett a döntő napja a Párharcban, melyben Mischinger Péter és kedvese, valamint Somhegyi Krisztián és barátnője csapnak össze. A végjáték előtti napon komoly döntést kellett meghozniuk a már kiesett játékosoknak. Stohl András arra kérte őket, szavazzanak arra a párosra, amelyiket előnyhöz szeretnék juttatni. 

Párharc döntősök

Mischinger Péter és Nyitrai Judit, Somhegyi Krisztián és Viczián Viki

A szavazatok alapján az előnyt Mischinger Péterék kapták, de ennek nem mindenki örült. Kerényi Miklós Máté és szerelme rájuk szavaztak, ám állították, csak azért, mert azt hitték, egy voksot sem fognak kapni. Kiskeró az eredményhirdetés után egyből magyarázkodásba kezdett. 

„Bevallom őszintén, mi tartozunk egy vallomással, mi eltaktikáztuk ezt a dolgot. Mi arra számoltunk, hogy ezt a szavazást magasan megnyerik a Krisztiánék és tulajdonképpen mi a Jucira szavaztunk, mert arra számítottunk, hogy öt darab szavazatot megkaptok – magyarázta a színész, majd Viczián Viki száján kicsúszott az őszinte véleménye. – Ez mindenhogy kés a hátunkba, ahogy az egész játék alatt.”

A többiek nem értettek egyet Vikivel, és rávilágítottak, eléggé egyértelmű lehetett a döntősök számára, hogy ki kire teszi majd le a voksát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top