nlc.hu
Sztárok

Viczián Viki és DR BRS nem hagyta szó nélkül a dolgot

Óriási balhéval indul a ma esti Párharc

Két páros feszült egymásnak.

Ma este indul a TV2-n a Párharc című műsor, melyben többek között Kósa L. Adolf és felesége is feltűnnek majd. Az első adásban azonban nem ők, hanem Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián, valamint DR BRS és felesége esnek egymásnak. Az ok a következő: Viczián és kedvese elsők között költözhettek be a házba, míg DR BRS és párja csak utoljára. Az utolsók azonban nem választhattak szobát, így míg Vikiék a szaunás szoba kényelmét élvezhetik, a zenésznek és feleségének egy másik párral kell osztozniuk az alvóhelyen.

Viczián Viktória

Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián (Fotó: TV2)

„Nekem alapvetően is nagy az igazságérzetem, és amikor meghallottam Bérestől, hogy az erkölcsöt és az emberséget egy lapon említi a helyzettel, muszáj volt kiállnom magunkért. Ezeknek a szavaknak ugyanis elég mély jelentése van, és nem gondolom, hogy a szobafelosztás miatt ezekkel kellett volna dobálózni”  – mesélte a Ripostnak Viki, majd DR BRS is elmondta a véleményét a helyzetről. 

Béres Attila (DR BRS) és felesége, Adri

Béres Attila (DR BRS) és felesége, Adri (Fotó: TV2)

„Szerintem ez nem korrekt hozzáállás, és ezt jeleztem is mindenki felé. Nem szeretem, amikor kész tények elé vagyok állítva, én szemtől szembe szoktam megbeszélni a dolgokat. Az már csak a hab volt a tortán, hogy Viki és Krisztián pont arra a szobára csapott le, amiben volt szauna. Na most, én imádok szaunázni, erre azzal szembesülök, hogy Viki a ruháit tartja ott. Annyi nem volt benne, hogy a villa többi tagját meghívja szaunázni, pedig akár azt is tehette volna” – reagált a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top