nlc.hu
Sztárok

A Párharc második évadának szereplői

Kozsó és párja, valamint Kósa L. Adolf és felesége is szerepel a Párharc 2. évadában

Már alig vártuk, hogy megtudjuk, idén mely hírességek szerepelnek a műsorban.

Tavaly startolt az TV2 új formátuma, a Párharc, amely szuper nézettséggel futott, ezért nem volt kérdés, hogy ismét belevágnak a csatornánál. Az első évad döntőjében Varga Viktor és Zsembera Liliána csapott össze Chris Tanoh Csokival és Egedi Heddával hét párbajnemben, amelyek közül két páros és öt egyéni feladat volt, végül az énekes és párja győzedelmeskedett. 

A műsor tele volt izgalmakkal és vitával, valószínűleg a széria következő részében is erre törekszenek majd a szerkesztők. A produkció mai sajtótájékoztatóján kiderült, mely hírességekkel indul május 8-án a 2023-as Párharc.

  • Kozsó és barátnője, Ágica
  • Rácz Gergő és felesége, Trixi
  • Kósa L. Adolf és felesége, Rita
  • Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha
  • DR BRS és párja, Adri
  • Somhegyi Krisztián és párja, Viczián Viktória
  • Mischinger Péter és párja, Juci

A műsorvezető idén is Stohl András lesz, viszont rengeteg új feladatban mutatják meg magukat a celebek, ráadásul teljesen más helyszínen folyik majd a verseny.

„Tavaly sem volt hiány izgalmas pillanatokban, de az új széria párosai nagyon bevállalósak voltak a forgatáson, és szó szerint a falon is átmentek egymásért, a győzelemért. Úgy gondolom, lesznek nagy meglepetések. Egy ilyen műsor forgatása azért is izgalmas kaland, mert majdnem egész nap a játékosokkal vagyok, együtt izgulunk, sírunk, nevetünk. Más formátum forgatásakor vagy élő adás során nem töltök ennyi időt a szereplőkkel, nem látok bele így az életükbe, a küzdelmeikbe. Itt ez egy nagyon szerencsés és egyben izgalmas helyzet, ami ad egy kis pluszt a műsornak is. (…)Vica és én is nagyon szeretünk játszani, de leginkább győzni. Úgyhogy azt hiszem, ha mi versenyző párosként részt vennénk egy ilyen műsorban, igazán harcos pár lennénk” – nyilatkozta Stohl András.

Párharc 2. évad

Fotó: nlc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top