nlc.hu
Család

Varga Viktor az elköteleződésről

„Látok benne mindent, amire szükségem van erre az életre” – Varga Viktor lehet, hogy mégis elköteleződik

A páros úgy érzi, szeretnének még kicsit élni.

Varga Viktor és kedvese, Zsembera Liliána nyerték meg a TV2 Párharc című műsorát. A páros azonnal elmondta, úgy tervezik, hogy a megnyert tízmillió forintot igazságosan elfelezik. Egy részét utazásra szeretnék fordítani, a többit Liliána a jövőjére, Viktor pedig az épülő házára költi. A közös jövőjükre nem tesznek félre, az énekes ugyanis korábban azt magyarázta, 42 éves koráig nem akar megállapodni

Varga Viktor és Liliána

Varga Viktor és Liliána a Mokkában

A Mokka vendégeiként elmondták, a műsor megerősítette kapcsolatukat, és korábbi kijelentésén is finomított Viktor. 

Ez egy nagyon csodálatos utazás volt nekünk, rengeteg irányba tudjuk majd kamatoztatni azt hiszem. Ennyire közel kerülni a másikhoz elég nehéz a valóéletben. Itt viszont az összezártság, az egymásra utaltság, az extrém helyzetekben való pillanat megélések, mind összehozzák az embert. Nagyon tisztelem és szeretem és látom benne, mindent, amire szükségem van erre az életre, a későbbiekre is – mondta Viktor, majd kitért arra is, hogy csak hét év múlva akar gyereket. – Az újságok felnagyítják a dolgokat. Én akkor érzem, hogy majd negyvenkét évesen leszek erre érett, ami annyira nem rossz ügy.

Lili hozzátette, ő sem erőlteti most a dolgot. „Nem határozom meg időben, hogy mikor szeretnék gyereket, hanem, amikor úgy érzem, meg érezzük, hogy az életünk is alkalmas erre. Szerintem kicsit hülyeség ezt korra behatárolni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top