nlc.hu
Sztárok

Zsembera Liliána a Sztárban sztár leszek!-ben

Varga Viktor táncos barátnője is megmutatja énektudását a Sztárban sztár leszek!-ben

Két éven át készült az idei évadra.

Ismerős arc tűnik fel a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti adásában: Varga Viktor kedvese, Zsembera Liliána a félelmeit legyőzve áll színpadra – írja a Blikk. A Madách Színház fiatal táncművészének időbe telt, míg kellő önbizalmat szerzett a szerepléshez.

Zsembera Liliána

Varga Viktor és barátnője, Zsembera Liliána – Fotó: Sajtószoba

Sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal és önértékelési problémákkal. Életem nagy részében csak otthon, magamnak énekeltem. (…) Jó ideig Viktornak sem mertem megmutatni az énekhangomat, de amikor végre megtörtént, nagyon tetszett neki” – mesélte a bulvárlapnak Liliána, aki két éve döntötte el, hogy szeretne jelentkezni a Sztárban sztár leszek! műsorába, de nem akart felkészületlenül színpadra állni, ezért énektanárhoz járt.

Mint mondja, rendkívül fontos számára, hogy ne Varga Viktor barátnőjeként tartsák számon. “Látszatát is el szeretném kerülni annak, hogy az ő hátán kapaszkodnék fel. Mindent magamtól szeretnék kiérdemelni, ezért is tartottam fontosnak, hogy énektanárhoz járjak” – jegyezte meg.

Liliána nem tartja kizártnak, hogy a jövőben lesz közös daluk Viktorral, de először mindenképpen önállóan szeretne bizonyítani. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top