nlc.hu
Sztárok

Megengedi a félrelépést a párjának Mischinger Péter

Elhajlási engedélyt adott a párjának Mischinger Péter: megengedi Jucinak, hogy bármikor félrelépjen

Az exatlonos számára a megcsalás nem ok a szakításra.

Intim titkokat árult el párkapcsolatukról Mischinger Péter barátnője a Párharc keddi adásában. Nyitrai Judit bevallotta, hogy engedélyezett számára a félrelépés.

Mischinger Péter és barátnője, Nyitrai Judit

Mischinger Péter és barátnője, Nyitrai Judit a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Amikor ezt elmesélte Somhegyi Krisztián barátnőjének, Viczián Vikinek és DR BRS feleségének, Adrinak, ők teljesen ledöbbentek.

„Ez meg van neked engedve, hogy csinálsz, amit akarsz?” – kérdezett rá Adri, mire Juci: „Nem az, hogy meg van engedve, hanem, hogy ha úgy alakul valami. Annyira nem féltékeny, hogy akkor sem hagyna el, hogy ha megcsalom. Nekem is nagyon fura. Sok-sok időbe került, míg egyáltalán megértettem ezt a gondolkodásmódot. Nekem sem sikerült egyből.”

„Tehát ha úgy lenne a szitu, hogy te valakivel félre akarsz lépni, akkor azt mondja a Peti, hogy ‘Mesélj! Milyen volt?‘” – faggatta tovább Adri. „Igen, így van” – jelentette ki Mischinger Péter párja.

„Én köpni-nyelni nem tudtam attól, amit mondott” – nyilatkozta minderről Viki utólag a riportszobában.

Adrit is sokkolták a hallottak, akárcsak Vikit. „Juci, amikor közölte velünk, hogy neki meg van engedve, hogy félrelépjen, azaz neki elhajlási engedélye van konkrétan a Vesztitől, én teljesen ledöbbentem” – vallotta be ő is riportszobában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top