nlc.hu
Sztárok

Mischinger Pétert kegyetlenül megcsípte egy pók

Párharc: Mischinger Péternek párbaj közben véresre csípte a száját egy pók

Nem lehetett kellemes érzés.

Undorító feladatot kellett végre hajtaniuk a Párharc játékosainak. A küzdelem során rovarokat kellett a szájukba venniük és az nyert, aki tovább képes vont bent tartani őket. Dr. Kósa L. Rita és Mischinger Péter először csótányt ízlelhettek, ami azonkívül, hogy nem lehetett kellemes, viszonylag veszélytelen volt, Péter még szórakoztatta is a nézőket közben. 

Mischinger Péter

Mischinger Péter

A következő feladat ennél durvább volt, amikor rózsaszínpapucsos madárpókot kellett úgy bekapniuk, akárcsak egy szendvicset. A műsorvezető, Stohl András felhívta Ritáék figyelmét arra, hogy ezek morcos jószágok, de ez mégsem készítette fel őket, valójában mennyire is azok. A pókok mindkét játékos száját szétcsípték. A volt exatlonos majdnem feladta a párbajt, amikor a szájából folyni kezdett a vér. 

„Egyrészt rohadtul fájt, másrészt én bírom az undorító dolgokat és keresem az aberrált szituációkat, de ez nagyon kemény volt” – mondta a feladat után vérző szájjal Péter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top